Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Βγαίνουν στους δρόμους οι ελαιοπαραγωγοί της Πάτρας !

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα προχωρήσουν αύριο στις 10.30 πμ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, οι ελαιοπαραγωγοί του νομού, διαμαρτυρόμενοι για την άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε βάρος τους και σε βάρος των εργαζομένων - καταναλωτών.

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί από την ΠΑΣΥ σε όλες τις μεγάλες πόλεις της ελληνικής περιφέρειας. Στην ανακοίνωση - κάλεσμα της ΠΑΣΥ τονίζονται τ' ακόλουθα: «Την Πέμπτη στις 17 Φλεβάρη, οι ελαιοπαραγωγοί σε όλη την επικράτεια βγαίνουμε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούμε για τις εξευτελιστικές τιμές στο λάδι και τις ελιές, που δίνονται στους παραγωγούς και στις πανάκριβες που επιβάλλουν οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ και οι μεγαλέμποροι στους καταναλωτές.

Οι παραγωγοί θα διαδηλώσουν μπροστά από τα γραφεία της Περιφέρειας, της Αντιπεριφέρειας και στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, για να συναντήσουν τους εργαζόμενους - καταναλωτές και να τους ειδοποιήσουν ότι δεν φταίνε εκείνοι για τις υψηλές τιμές στο λάδι και τις ελιές στην κατανάλωση.
-----------------------------------------
Πηγή: newsmessinia.blogspot.com
-----------------------------------------