Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Δήμος Μονεμβασιάς: ΜΗ Νόμιμη η αγκυροβολία πλοίων!!!

Σε σταθερή "Μη Νόμιμη Ρότα" το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών σύμφωνα με τον Δήμο Μονεμασιάς. Μπαλάκι το μέλλον του τόπου μας στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη...
 


----------------------------------
Πηγή: lakonia-gr.blogspot.com
----------------------------------

Κατόπιν της ανωτέρω ενδελεχούς και άκρως διαφωτιστικής επιστολής και ενέργειας του Δήμου Μονεμβασίας, η οποία ανταποκρίνεται στις πραγματικές νομικές βάσεις του Κ.Δ.Ν.Δ. αλλά και των αποφάσεων του Σ.Τ.Ε. και των πολλαπλών δημοσιευμάτων της παρούσας σελίδας με τα ανάλογα φωτογραφικά στοιχεία, καθώς και τα αναδημοσιευμένα άρθρα διαφόρων ιστοσελίδων της γειτονικής Λακωνίας, αναμένουμε ανάλογες ενέργειες από την Δημοτική αρχή των Κυθήρων σε συνεννόηση και συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Νήσων Αττικής.

Θα θέλαμε δε να σημειώσουμε εκ της μακρόχρονης θητείας μας στο κόσμο της ναυτιλίας ότι δεν συνάδει Τουριστική ανάπτυξη και προσέλκυση νέων τουριστών και τουριστικών σκαφών σε περιοχές όπου υπάρχει αγκυροβολία - συντήρηση και διακίνηση εμπορικών πλοίων. Ιδιαίτερα όταν αυτό συμβαίνει άναρχα και εκτός κάθε νόμιμης διαδικασίας, και ειδικά όταν υπάρχει παντελής έλλειψη μέσων παρακολούθησης και ελέγχου από την πλευρά των λιμενικών αρχών του νησιού.

Ελπίζουμε να μην παραμείνουμε απλά μια "φωνή βοώντος εν τη ερήμω"......
--------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
--------------------------