Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2010

Αγαπητές και Αγαπητοί Κυθήριοι, Αντικυθήριοι, Φίλες και Φίλοι,

οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου πλησιάζουν και όλοι θα βρεθούμε μπροστά στην κάλπη, που θα αναδείξει τις νέες τοπικές αρχές σε όλη τη Χώρα. Η εκλογική διαδικασία είναι μια στιγμή μεγάλης ευθύνης για όλους μας, μια στιγμή που δεν πρέπει απλά να περνάει "αβρόχοις ποσί".

Νοιώθω ιδιαίτερη τιμή για την πρόταση που είχα από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κυθήρων κ. Παναγιώτη Πρωτοψάλτη να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιό του σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Εκλογικής Περιφέρειας Κυθήρων.

Η στήριξη και η ψήφος όλων σας είναι για μένα απαραίτητη προκειμένου να μπορέσω να συμβάλλω στην αναπτυξιακή διαδικασία, μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο Κυθήρων, όπου θα λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις. Ενόψει μάλιστα και των νέων αρμοδιοτήτων των Δήμων, με το Νόμο Καλλικράτης, η ανάγκη ανάδειξης νέων στελεχών στην αυτοδιοίκηση είναι αναγκαία όσο ποτέ.

Σας καλώ λοιπόν, και σας προσκαλώ, να μην απέχετε από αυτές τις εκλογές, αλλά να δώσετε όλοι το "παρών" στην κάλπη, ώστε και με τη δική σας στήριξη να μπορέσω να βοηθήσω τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα με όλες μου τις δυνάμεις.

Εξάλλου, ειδικά για όσους από εσάς ψηφίζουν στα Κύθηρα, η δυνατότητα να ψηφίσετε 3 δημοτικούς συμβούλους (τρισταυρία), σας δίνει την ευκαιρία να με συμπεριλάβετε στην σταυροδοσία, δίνοντάς μου τον τρίτο σταυρό.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους εκ των προτέρων.