Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Επιστολή προς Κυθηρίους και Αντικυθηρίους απο Δήμαρχο Κυθήρων.

Αγαπητή Συμπατριώτισσα, Αγαπητέ Συμπατριώτη Κυθήριε και Αντικυθήριε,

Το 2006 έλαβα την απόφαση να επιστρέψω στα Κύθηρα για μόνιμη εγκατάσταση με την οικογένειά μου με αποκλειστικό στόχο να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις το νησί μας.

Με τίμησες με την ψήφο σου εκλέγοντάς με στο αξίωμα του Δημάρχου. Στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν αναμετρήθηκα με τα δύσκολα. Αγωνίστηκα χωρίς συμβιβασμούς. Πάντοτε με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε σένα και σε κάθε Τσιριγώτη όπου και αν βρισκόταν. Πέτυχα πολλά και σε πολλά άλλα έθεσα τις βάσεις για μια νέα δημιουργική πορεία.

Ανάμεσά μας αναπτύχθηκε σχέση εμπιστοσύνης, αλληλοσεβασμού και εκτίμησης. Μαζί προχωρήσαμε γοργά. Με την βοήθεια όλων βάλαμε στέρεες βάσεις για ένα ακόμη καλύτερο αύριο.

Το έργο της τετραετίας του Δημάρχου Θεόδωρου Κουκούλη σ' όλους ανεξαιρέτως τους τομείς είναι πρωτοποριακό, πλούσιο και ορατό από όλους. Διεκδίκησα παντού, σε κάθε μορφή και επίπεδο εξουσίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το καλύτερο για τα Κύθηρα και το αποτέλεσμα επιτυχημένο το διαπιστώνεις εύκολα.

Στην κρίσιμη εκλογική μάχη της 7ης Νοεμβρίου σε καλώ σε συστράτευση.

Μαζί να συνεχίσουμε την ελπιδοφόρα πορεία και με όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας – στη δύσκολη εποχή της οικονομικής ανασφάλειας και της αβεβαιότητας –. Μαζί να προσφέρουμε πάλι τη σιγουριά, την ασφάλεια, την εγγύηση για πρόοδο, προκοπή, ανάπτυξη, ευημερία σ' όλους του Κυθηρίους.

Την υλοποίηση του οράματός μου που αμέσως ξεκίνησα το 2007 με ορίζοντα το 2016, ζωντανά και δημιουργικά, με ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία, γνώση και με εργατικούς συνεργάτες νέους και μη δεσμεύομαι να το συνεχίσω.

Πιστεύω βαθειά σε σένα, στη δύναμή σου, στη θέλησή σου, στην αγάπη σου για τα Κύθηρα.

Μοιράζομαι μαζί σου το οραμά μου και σε καλώ στη συνέχιση της Νέας Πορείας που το 2006 χαράξαμε για ακόμη περισσότερο έργο, κοινωνική συνοχή και ευημερία.

Συνεχίζουμε Δυναμικά.

Μαζί θα πετύχουμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Θόδωρος Γ. Κουκούλης

Δήμαρχος
-------------------------------
Πηγή: neaporia.blogspot.com
-------------------------------