Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Νέα Δωρεά του Αγνώστου Δωρητή στο Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Κυθήρων

Ο Άγνωστος Δωρητής που τον τελευταίο χρόνο εδώρησε δύο νοσοκομειακά οχήματα στο νοσοκομείο Κυθήρων, κάνει πάλι αισθητή την εξαιρετική του παρουσία και προβαίνει σε νέα σημαντική δωρεά για την Κυθηραϊκή κοινωνία και δημόσια Υγεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την διεύθυνση του Νοσοκομείου Κυθήρων πολύ σύντομα και με ταχύτατες ενέργειες εκ μέρους του Άγνωστου Δωρητή το Νοσοκομείο Κυθήρων εφοδιάζεται με δύο μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (2011) Μικροβιολογικής χρήσεως.

Ήτοι το Νοσοκομείο εφοδιάζεται με ένα Βιοχημικό Αναλυτή και ένα Αιματολογικό Αναλυτή αυτομάτων ρυθμίσεων και ελέγχων μετρήσεων.

Η αξία των παρεχομένων μηχανημάτων υπολογίζεται στο ποσόν των 80.000 έως 100.000 ευρώ.

Παράλληλα και για ένα διάστημα περίπου ενός χρόνου παρέχονται και τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά για την λειτουργία των δύο μηχανημάτων.

Επιπρόσθετα και για όσους βιασθούν να πούν ότι ναι μεν θα υπάρχουν τα κατάλληλα μηχανήματα αλλά απουσιάζει αρμόδιος ιατρός μικροβιολόγος, σας πληροφορούμε ότι ήδη ολοκληρώθηκε ο διορισμός νέας μικροβιολόγου ιατρού και της απεστάλλη ο διορισμός πριν 3 ημέρες.

Φυσικά θα μεσολαβήσει το λελογισμένο διάστημα των προβλεπομένων 15 ημερών μέχρι η νέα μικροβιολόγος εγκατασταθεί στην νέα της θέση.

Μέσα από αυτήν την σελίδα θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο Άγνωστο Δωρητή που για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι πάντοτε ανώτεροι όλων των περιστάσεων και όλων των καταστάσεων σε οιαδήποτε εποχή και περίοδο της ζωής, είτε αυτή είναι εύκολη είτε είναι άκρως δύσκολη, όπως η παρούσα.

Του ευχόμεθα δε πάντοτε υγεία, μακροημέρευση και δυνατότητα να προβαίνει πάντα σε παρόμοιες πράξεις.
--------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
--------------------------