Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Επιστολή κ. Μαρίας Λουμιώτη

Ο Κατσικογιάννης Ιωάννης Γενικός, αναδημοσίευσε  στο  facebook  ανάρτηση συναδέλφου του  στα Κυθηραϊκα  Νέα .
K.  Ιωάννη Κατσικογιάννη ,εκτός από τον κουμπάρο σου έχεις βάλει και τους facebook – φίλους σου να λένε διάφορα προκειμένου   να μην ξαναπάς στο "βράχο" (έτσι αποκάλεσες τα Αντικύθηρα). 

Και  η Κασιμάτη  Μαρία η οποία τον γιατρό τον θέλει «Ανθρωπο και Επιστήμονα για να εμπιστεύεται το βλασταράκι της »  -σύμφωνα με το σχόλιό της-  ποια είναι τα κριτήριά της ? 

Μήπως το ότι σε έχει κάνει add στο facebook, ή μήπως επειδή σε έχεις κάνει add στην ομάδα της επιχείρησής της -  επίσης στο facebook

Μήπως η συγκεκριμένη κυρία έχει μπερδέψει την Παιδιατρική με την Γενική Ιατρική ? 

Και κυρία μου συγγνώμη αλλά αν το βλασταράκι σου είχε 40 πυρετό επί τρεις ημέρες και στο Νοσοκομείο Κυθήρων δεν δώσανε την απαιτούμενη βαρύτητα όπως ισχυρίζεσαι, πιστεύω (ταπεινή μου άποψη) ότι θα αντιδρούσες διαφορετικά  δίνοντας συγκεκριμένα  στοιχεία και ημερομηνίες και όχι σχολιάζοντας στον τοίχο του Κατσικογιάννη. 

Κύριε George Kyriakou αν δεν σε ενδιαφέρουν τα προβλήματα ενός γιατρού του ΕΣΥ , απλά μην τα διαβάζεις και μη σχολιάζεις. Απλά τα πράγματα. Κανείς δεν θέλει να κουράζεσαι.  

Τελικά κύριε «Dr. House των Κυθήρων», θα πάτε στα Αντικύθηρα όποτε είναι η σειρά σας ή θα πέσετε στο ανάσκελο απειλώντας θεούς και δαίμονες προκειμένου να μην μεταβείτε στο «βράχο» ? (δικός σας ο χαρακτηρισμός) 

 Υ.Γ.  Οι adds - σχολιαστές σου θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα "ξερά σκατά σε τοίχο δεν κολλάνε".


--------------------------------
Μαρία Λουμιώτη 
--------------------------------