Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Χοροεσπερίδα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Κυθήρων

Μια εξαιρετική βραδιά, χάρισε ο "Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Κυθήρων" την Τρίτη της Διακαινησίμου, στην αίθουσα του, στην Χώρα.

Η προγραμματισμένη χοροεσπερίδα που οργάνωσε είχε εξαιρετική επιτυχία.

Στην αρχή ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος παρουσίασε το πολυπληθές χορευτικό του τμήμα, που χόρεψε Κυθηραϊκούς και Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και καταχειροκροτήθηκε.

Πρώτα χόρεψε το παιδικό τμήμα, εν συνεχεία των νέων και μετά των μεγάλων. 'Ολα τα παιδιά ντυμένα με τοπικές ενδυμασίες, είχαν μια εξαιρετική παρουσία.

Η δασκάλα τους κ. Λίτσα Γαλανάκη, που όλο τον χειμώνα εργάσθηκε εντατικά για να διδάξει τα παιδιά την παράδοση μας, ευχαρίστησε τα παιδιά για την συνεργασία που είχαν αλλά και τους γονείς που της τα εμπιστεύθηκαν.

Ο Πρόεδρος του Κυθηραϊκού Συνδέσμου κ. Μανώλης Χάρος μίλησε στην αρχή και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση του χορευτικού τμήματος και ακόμη μίλησε για το πρόγραμμα του νέου συμβουλίου σχετικά με την συντήρηση και τον εξωραϊσμό της αίθουσας.

Την οργάνωση του "μπουφέ" είχε αναλάβει το κέτερινγκ "Βλαστός" και προσφέρθηκε αξαιρετικό φαγητό και κρασί αντί μικρού αντιτίμου.

Η τοπική ορχήστρα ξεσήκωσε όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους και παρά την ημίωρη γενική διακοπή ρεύματος κράτησε το κέφι αμείωτο μέχρι τις 3 το πρωϊ.




(Οι φωτογραφίες είναι από τις δοκιμές χορού, υπό τις οδηγίες της κ. Λίτσας Γαλανάκη, του παιδικού τμήματος)

-------------------------------------
Βασίλης Σταύρου ιερέως Χάρος
-------------------------------------