Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Η Εκδρομή του Γυμνασίου Κυθήρων

Το Γυμνάσιο Κυθήρων σε συνεργασία με το γραφείο γενικού τουρισμού drakakis tours πραγματοποίησε φέτος την πενθήμερη εκδρομή της Γ' Γυμνασίου Κυθήρων με 34 μαθητές και 3 συνοδούς καθηγητές .

Από τις 31 Μαρτίου ως τις 4 Απριλίου 2011 οι νεαροί εκδρομείς επισκέφθηκαν το Ναύπλιο, τις Μυκήνες, την Επίδαυρο, το Μουσείο της Ακρόπολης και την Ακρόπολη, το ίδρυμα Μείζωνος Ελληνισμού, την Μονή Καισαριανής, τα Σπήλαια Δυρού και την Μονεμβασιά.


Οι μαθητές υπήρξαν απόλυτα πειθαρχημένοι στο πρόγραμμα της εκδρομής, ευγενικοί με τους καθηγητές και με τον κόσμο που συναναστράφησαν αλλά και σε κάθε περίπτωση που επιβαλλόταν έδειξαν περίσσια ωριμότητα.

Μετα το τέλος λοιπόν της εκδρομής υποδειγματική χαρακτηρίστηκε η συμπεριφορά των μικρων μαθητών από τους καθηγητές, τους ξενοδόχους αλλά και από τον υπογράφοντα.


Συγχαρητήρια από το γραφείο μας στους μαθητές αλλά επίσης και στους συνοδούς καθηγητές (κυρία Αβραμίδου Αδαμαντία, κυρίους Γιάτσιο Αλκιβιάδη και Παπαδημητρίου Τάκη) οι οποίοι με άγρυπνο μάτι και ευγενική αυστηρότητα βρήκαν τον τρόπο να πειθαρχήσουν αλλά παράλληλα να μην χαλάσουν τα χατήρια των μαθητών και έτσι οι μικροί ταξιδιώτες να περάσουν κατά την κοινή τους ομολογία μια αξέχαστη εκδρομή.
----------------------------
Παναγιωτης Δρακάκης
----------------------------
d r a k a k i s t o u r s

livadi – Kythira / p.c : 80 100
skype : drakakistours
t: +30 27360 31160
f: +30 27360 31760
e: drakakis@otenet.gr
www.drakakistours.gr