Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τα Κύθηρα στην διεθνή έκθεση τουρισμού της Βιέννης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η διεθνής έκθεση τουρισμού της Βιέννης. Χώρες απ’ όλο τον κόσμο βρέθηκαν στο σύγχρονο εκθεσιακό χώρο της Αυστρίας παρουσιάζοντας τους τουριστικούς τους προορισμούς.

Παρών και φέτος ο Δήμος Κυθήρων πλαισιωμένος από αρκετούς επαγγελματίες του τουρισμού των Κυθήρων με φυσική παρουσία και με εκπροσώπηση μέσω έντυπου υλικού.


Εκπρόσωποι του ξενοδοχείου «Ίριδα», των καταλυμάτων «Φιλόξενες κατοικίες», και του τουριστικού γραφείου «Δρακάκης tours» βρέθηκαν στη Βιέννη παρουσιάζοντας τα τουριστικά τους προϊόντα για το έτος 2011.

Την παρουσία των Κυθήρων στη Βιέννη συμπλήρωσαν οι επιχειρήσεις : Hotel “9 ΜΟΥΣΕΣ” , Hotel “ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ” , Hotel “ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ” , Hotel “KYTHEA resort” , Hotel “ROMANTICA” , Hotel “ΑΓΝΑΝΤΙ” , Studios “ΜΑΡΓΙΑΝΝΗ” , Apartments “ΑΦΡΟΔΙΤΗ” , Apartments “PRAPAS”, Oikies “PETROKALI”



Οι ανωτέρω επιχειρήσεις κάλυψαν την αμοιβή μεταφράστριας που υπήρχε στο σταντ του Δήμου παρουσιάζοντας τις επιχειρήσεις αυτές καθώς και τα Κύθηρα στους επισκέπτες.

Τα αποτελέσματα της παρουσίας των Κυθήρων και των Αντικυθήρων στην έκθεση αυτή είναι ήδη ορατά στους επιχειρηματίες που με δικά τους έξοδα ταξίδεψαν μέχρι τη Βιέννη και αφιέρωσαν πολύ χρόνο σε συναντήσεις με τουριστικά γραφεία εντός και εκτός της έκθεσης.



Ανάλογη ανταπόκριση πιστεύουμε ότι θα έχουν και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις που φυλλάδιά τους μπήκαν σε εκατοντάδες σπίτια Αυστριακών οι οποίοι ταξιδεύουν χωρίς να χρησιμοποιούν κάποιο τουριστικό γραφείο για τις διακοπές τους.

Πολύτιμη και αξιοσημείωτη ήταν η βοήθεια που προσέφεραν οι, –φίλοι πλέον-, υπάλληλοι του ΕΟΤ Αυστρίας και κυρίως οι κκ Γιάννης Ραφαλιάς, Φανή Γραμματικού και Μαίρη Λεμονή που μεταξύ άλλων οργάνωσαν τις επαφές των ανθρώπων του Δήμου αλλά και των επαγγελματιών με τους Αυστριακούς Tour operator.


Ιδιαίτερα ζεστή και φιλική ήταν και η φιλοξενία του Δ/ντη του ΕΟΤ Αυστρίας κ. Παναγιώτη Σκορδά. Αναλυτικό δελτίο με τα αποτελέσματα της έκθεσης καθώς και πλήρης κατάλογος με τα γραφεία τουρισμού που συνεργάζονται με την Ελλάδα θα αποσταλεί εντός της εβδομάδας στους 13 συνεκθέτες του Δήμου.

Για πρώτη φορά μαζί με τα Κύθηρα στην έκθεση αυτή συμμετείχαν και τα Αντικύθηρα με πλούσιο διαφημιστικό υλικό.
-------------------------
Πηγή: kythira.gr
-------------------------