Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ερώτηση κ, Διαμάντως Μανωλάκου για το Κ.Υ.-Γ.Ν. Κυθήρων

Στην Συνεδρίαση ΛΓ΄ του  Κοινοβουλίου την Δευτέρα  24 Σεπτεμβρίου 2012 κατετέθη η με αριθμό 485/30-7-2012 ερώτηση της  Βουλευτού Β´ Πειραιά του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Διαμάντως Μανωλάκου προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο των Κυθήρων και το Περιφερειακό Ιατρείο των Αντικυθήρων

Στην Συνεδρίαση ΛΔ' του Κοινοβουλίου την Τρίτη  25 Σεπτεμβρίου 2012 η έκτη με αριθμό 485/30-7-2012 ερώτηση πρώτου κύκλου της Βουλευτού Β´ Πειραιά του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Διαμάντως Μανωλάκου  προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο των Κυθήρων και το Περιφερειακό Ιατρείο των Αντικυθήρων, δεν συζητείται λόγω ικανοποίησης της κυρίας Βουλευτού μετά από την γραπτή απάντηση που πήρε από τον Υπουργό Υγείας και διαγράφεται. 

Η σελίδα μας επικοινώνησε με το γραφείο του Κ.Κ.Ε. και μας πληροφόρησαν ότι την Δευτέρα η κ. Μανωλάκου θα μας ενημερώσει για την απάντηση που πήρε και ήταν ικανοποιητική από τον Υπουργό Υγείας.
--------------------------------------------
Πηγή: hellenicparliament.gr/Praktika
--------------------------------------------