Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου θα συζητηθεί από το ΔΣ τη Δευτέρα 21/3

Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου προγραμματίζονται για την άλλη εβδομάδα, τη Δευτέρα 21/3 στις 18.30 και την Πέμπτη 24/3 στις 14.00.

Σοβαρότερο θέμα, και πρώτο στην ημερησία διάταξη της Δευτέρας, η Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Κυθήρων για το 2011.

Τα υπόλοιπα θέματα της Δευτέρας συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής εργασιών και προμηθειών που σχετίζονται με επισκευές οχημάτων, την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών του ΔΣ, την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου καθώς και τη χρήση του δημοτικού σχολείου Καστρισιανίκων σε αθλητικές δραστηριότητες.

Η ημερησία διάταξη της Πέμπτης αφορά μάλλον τυπικά θέματα, και κυρίως μια σειρά εγκρίσεων παράτασης προθεσμίας περαίωσης δημοσίων έργων, μεταξύ των οποίων συντηρήσεις αγροτικών οδών, η ασφαλτόστρωση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων Χώρας και η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς το Μελιδόνι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν ολόκληρες τις ημερήσιες διατάξεις και των δύο συνεδριάσεων (όχι όμως τις πλήρεις εισηγήσεις) από την ιστοσελίδα του δήμου.

Κυθηραϊκή Πρωτοβουλία
Δελτίο Τύπου, 18/3/2011