Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου Λ.Α.Ν.Ε.

Η ισχυρή παρουσία της ΑΝΕΚ LINES στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης υπογραμμίζει τον σταθερό προσανατολισμό της εταιρείας στις μεγάλες τουριστικές αγορές του εξωτερικού με στόχο την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011, η ΑΝΕΚ LINES συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία σε τέσσερις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού που διοργανώθηκαν αντίστοιχα στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας (8 - 9/1), στη Βιέννη της Αυστρίας (11-16/1), στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας (15-23/1) & στη Ζυρίχη της Ελβετίας (27-31/1).

Το κοινό που επισκέφθηκε τα περίπτερα της εταιρείας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πρωτοποριακή παροχή για την Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή - Best Price- στις γραμμές της Αδριατικής και να πραγματοποιήσει με την βοήθεια των συνεργατών της ΑΝΕΚ επί τόπου online κράτηση. Η συγκεκριμένη παροχή καθιερώνεται για πρώτη φορά στο χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας από την ΑΝΕΚ LINES.

Η Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή της ΑΝΕΚ LINES υπολογίζεται αυτόματα, επιλέγοντας τη χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή, την δεδομένη στιγμή αναζήτησης, για τη διαδρομή και την ημερομηνία που επιθυμεί ο ταξιδιώτης στις γραμμές της Αγκώνας και της Βενετίας.

Παράλληλα, η ΑΝΕΚ, με το νέο πολύγλωσσο καλαίσθητο & χρηστικό φυλλάδιο της, λάνσαρε την καινούρια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΣΤΙΣ 35 ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΑΝΕΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ 2-3 ΚΑΙ 12 ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ