Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Τα "ΖΩΑ" ξύπνησαν πάλι ανήμερα Χριστούγεννα και "άφησαν την υπογραφή τους" στο Δημοτικό κτήριο

Ανήμερα των Χριστουγέννων άγνωστοι ανεγκέφαλοι δράστες βανδάλισαν την πρόσοψη του Δημαρχείου Κυθήρων γράφοντας απρεπή και υβριστικά συνθήματα.

Επικοινωνήσαμε με το Δήμαρχο κ. Χαρχαλάκη και μας είπε ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό τις πρώτες πρωϊνές ώρες ενώ έχει ήδη υποβάλει μηνυτήρια αναφορά στην Αστυνομία κατά αγνώστων για καταστροφή δημόσιας περιουσίας. 


Ο Δήμαρχος μας δήλωσε ότι πριν μερικούς μήνες είχε δεχθεί ειρωνικά σχόλια για την επισήμανση των 2 θέσεων parking στην είσοδο του Δημαρχείου και ότι κάθε Δημαρχείο που δεν διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης δικαιούται συγκεκριμένες θέσεις στάθμευσης στην είσοδό του για τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους προκειμένου να μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στα οχήματά τους.

Παράλληλα μας δήλωσε ότι οι 2 συγκεκριμένες θέσεις είναι νόμιμες και προβλέπονται και στο ρυμοτομικό σχεδιασμό της περιοχής.


Τέλος μας είπε ότι τέτοια περιστατικά ανομίας δεν θα γίνουν δεκτά, ούτε γίνονται αποδεκτά από την τοπική κοινωνία και ότι θα πρέπει να προβληματιστούμε όλοι για τα συμβάντα αυτά που προσβάλουν το δημόσιο αίσθημα.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι μετά και από αυτό το περιστατικό βανδαλισμού σε δημόσια κτήρια (θυμίζουμε τις καταστροφές στο Γυμνάσιο, στην Πλατεία της Χώρας, στα WC της Χώρας κ.λπ.), η Δημοτική Αρχή θα προβεί το συντομότερο δυνατό στην τοποθέτηση κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας στα δημοτικά κτήρια (Δημαρχείο, Τεχνική Υπηρεσία κ.λπ) προκειμένου να προστατεύεται η δημοτική περιουσία και το αρχείο του Δήμου. 

Δήλωσε δε ότι θα τηρηθεί η προβλεπόμενη από το Νόμο διαδικασία και οι κάμερες δεν θα τοποθετηθούν αυθαίρετα.


Δυστυχώς φαίνεται ότι τα "Ζώα" εξακολουθούν το έργο που ξεκίνησαν με το κτήριο του γυμνασίου, τις προτομές, κ.λ.π.  Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα ζώα δεν διστάζουν ποτέ να αφοδεύουν εκεί ακριβώς που βρίσκονται και ακριβώς δίπλα να βόσκουν.

Το πιο δυσάρεστο όμως είναι ότι αυτά που κάνουν τα "νεαρά" αυτά άτομα είναι "αόρατα" για κάποια άλλα που εξακολουθούν να διατηρούν τις παρωπίδες τους και "δεν βλέπουν τίποτε" και φυσικά ούτε ακούν τίποτε ποτέ....

Έτσι στο κεντρικώτερο σημείο του νησιού πάλι κανείς δεν είδε τίποτε και κανείς δεν άκουσε τίποτε.

Θερμά συγχαρητήρια και Καλή χρονιά σε όλους αυτούς τους "Προοδευτικούς" συμπατριώτες. Μπράβο σας καλλιεργείτε μια αξιόλογη γενιά συμμοριών που σε λίγο θα μετατρέψουν το νησί σε Σόχο.... Άξιος ο μισθός σας καθώς και των γονιών τους......
-------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-------------------------------