Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Απάντηση στον κ. Χαρχαλάκη σχετικά με το δημοσίευμα "Τρίγωνα-Κάλαντα-κάμερες παντού!"

κ. Χαρχαλάκη,
προφανώς δεν διαβάζετε καλά. Το άρθρο μου είναι καθόλα ενυπόγραφο. Και αν δεν σας είναι ξεκάθαρο, τότε να σας το διευκρινίσω. Το όνομά μου είναι Γιώργος Καλοβυρνάς.

Έχουμε εμπεδώσει την απαίτησή σας, και την νομιμοποίηση που έχετε, για δέσμευση θέσεων πάρκινγκ έξω από το Δημαρχείο. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεστε! 

Ομολογώ βέβαια ότι δεν κατανοώ ποια είναι η ανάγκη της άμεσης πρόσβασης στα αυτοκίνητά σας. Δεν σας εξυπηρετεί το πάρκινγκ της Χώρας; Αν δεν εξυπηρετεί εσάς, που είστε ένας νέος άνθρωπος, τότε φαντάζομαι ότι δεν εξυπηρετεί και τους γηραιότερους ή ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες. Δεν είστε δα, πυροσβέστης να τρέξετε να σβήσετε κάποια φωτιά. Θα μπορούσατε απλά να προσφέρετε τις θέσεις πάρκινγκ προς χρήση ΑΜΕΑ.

Τα αυτονόητα του υπόλοιπου κόσμου, στα οποία αναφέρεστε, δυστυχώς είναι αδιανόητα για την Ελλάδα, όπως πολύ σωστά λέτε, σε όλους τους τομείς. Η μετριοπάθεια λοιπόν, είναι ένα αυτονόητο που λείπει από την Δημοτική Αρχή.

Επίσης, δεν καταλαβαίνω την σχέση του συμφώνου συμβίωσης με το θέμα του "βανδαλισμού". Είστε γνωστός υπέρμαχος των "χριστιανικών ιδεωδών" (ο θεός να τα πει χριστιανικά), αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μας αφορά, και ως Δήμαρχος δεν έχετε δικαίωμα αμφισβήτησης. Και εντέλει, που βρίσκεται ο συντηρητισμός μου σε αυτό το θέμα;

Ασχοληθείτε λοιπόν με σοβαρότερα προβλήματα που απασχολούν τους Δημότες σας και μην καταναλώνετε φαιά ουσία και χρήματα για κάμερες και άλλα κατασταλτικά μέσα.

Ευχαριστώ,

Γιώργος Καλοβυρνάς