Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

«Μυστικό δείπνο» Μιχαλολιάκου – Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μικρολίμανο αλλάζει τις ισορροπίες!

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος… «χτύπησε» και πάλι στο εσωκομματικό πεδίο της Νέας Δημοκρατίας και όπως όλα δείχνουν προσπαθεί να αλλάξει τις ισορροπίες στον Πειραιά, παρεμβαίνοντας στη μάχη του δεύτερου γύρου.

Στον πρώτο γύρο δεν ασχολήθηκε με κανέναν και, χαριτολογώντας (ή μήπως όχι;) έλεγε πως «θα μπορούσα εγώ να είμαι αρχηγός, από αυτούς είμαι καλύτερος»…

  
Ωστόσο, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου που τα αφήνει όλα ανοιχτά, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά… μυρίστηκε δυνατό παιχνίδι και έσπευσε να αναμειχθεί και πάλι, αφού συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη άμεσα!

Η συνάντηση, που ουδείς ανακοίνωσε και όλοι προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική, έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο και χώρο, στη «Μητσακοψαροταβέρνα» ΖΟΡΜΠΑΣ, στο Μικρολίμανο, την Τρίτη το βράδυ, όταν δεν υπήρχε σχεδόν κανείς Πειραιώτης, παρά μόνο τα γκαρσόνια!


Εκεί, Βασίλης Μιχαλολιάκος και Κυριάκος Μητσοτάκης τα είπαν όλα, και όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν άνθρωποι του στενού πυρήνα… ο κύβος ερρίφθη και ο πρώην Δήμαρχος ανέλαβε «να καθαρίσει» στον Πειραιά!

Βεβαίως το τοπίο δεν είναι εύκολο στρατηγικά και η μάχη δεν είναι απλή, αφού, αφενός ο Μιχαλολιάκος είναι εδώ και 18 μήνες εξαφανισμένος, αφετέρου, τα «ηνία» έχει πλέον αναλάβει ο γαμπρός του Κώστας Κατσαφάδος, βουλευτής της Ν.Δ που στήριξε Μεϊμαράκη στον πρώτο γύρο!

Τώρα, με την ξαφνική επανεμφάνιση Μιχαλολιάκου, τα πράγματα μπερδεύονται αγρίως, αφού γαμπρός και πεθερός εμφανίζονται απέναντι, αφού δεν θα ήταν καθόλου λογικό να σκεφτούμε ότι ο Κώστας Κατσαφάδος θα αλλάξει στρατόπεδο, ξαφνικά…

Η ουσία πάντως επειδή ο Μιχαλολιάκος κρατάει προσωπικές δυνάμεις πάντα, είναι ότι ο Πειραιάς δεν θα είναι πλέον περίπατος για τον Μεϊμαράκη και όλα θα παιχτούν, αφού παλιοί συνεργάτες του πρώην Δημάρχου που στήριξαν Τζιτζικώστα είναι βέβαιο ότι θα τον ακολουθήσουν στη στήριξη Κυριάκου!
-------------------------
Πηγή:   limani24.gr
-------------------------