Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο: Έγιναν μάρτυρες του τραγικού θανάτου της κόρης τους

Μία 14χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο της οικογένειάς της την καταπλάκωσε την ώρα που μαζί με τον πατέρα της και τη μητέρα της μάζευαν ελιές
Μία ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Δευτέρας στο χωριό Αγρίδια του Μυλοποτάμου της Κρήτης. Μία 14χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο της οικογένειάς της την καταπλάκωσε την ώρα που μαζί με τον πατέρα της και τη μητέρα της μάζευαν ελιές.

Όπως τόνισαν αστυνομικές πηγές στο protothema.gr οι γονείς της άτυχης 14χρονης βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και κατέθεσαν στις Αρχές πώς ακριβώς συνέβη η τραγωδία. Με βάση τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως το χειρόφρενο του αυτοκινήτου λύθηκε με αποτέλεσμα αυτό να φύγει και να καταπλακώσει την άτυχη κοπέλα που βρισκόταν λίγα μέτρα πιο κάτω.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που το κορίτσι πρόλαβε μετά βίας να καλέσει σε βοήθεια. Ευρισκόμενοι σε κατάσταση σοκ οι γονείς της 14χρονης κάλεσαν ασθενοφόρο που μετέφερε την κοπέλα στο Κέντρο Υγείας Περάματος. Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, η 14χρονη παραδόθηκε στα τραύματά της.  Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 14χρονης θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και έχει μεταφερθεί η σορός του άτυχου κοριτσιού.
----------------------------
Πηγή: protothema.gr
----------------------------