Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Απάντηση της σελίδας μας στο Δ.Τ. της "Νέας Πορείας Όραμα και Έργο"

Στο Δ.Τ. της δημοτικής παράταξης ¨ΝέαΠορεία ¨οραμα και Έργο" για μια ακόμη φορά η απρόσωπη, δημοτική παράταξη, προσπαθεί να υποβαθμίσει ένα δημοσιογραφικό ρεπορτάζ χρησιμοποιώντας την γνωστή της επωδό και κατηγορώντας τον γράφοντα με χαρακτηρισμούς που εάν χρησιμοποιηθούν κατάλληλα εμπίπτουν σε ποινικό αδίκημα "περί παρακώλυσης της ελευθερίας του τύπου"......

Επειδή δεν πιστεύουμε ότι σε κάποιους που είναι βυθισμένοι σε λάσπη αλλά και πληθώρα δικαστικών υποθέσεων πρέπει να προσθέσουμε ακόμη μία, αποφεύγουμε να δώσουμε συνέχεια στο θέμα.



Δυστυχώς όπως είπαμε είναι τελείως απρόσωπο το δημοσίευμα πλην όμως θυμίζει άρωμα δημοσίευσης γνωστού πειραϊκού λόμπυ, που συνεχίζει να υπερασπίζεται τα "πιστά του μέλη".......

Δεν γνωρίζουμε εάν ο πρόσφατα ανακοινωθείς ηγούμενος της δημοτικής παράταξης κ. Δημήτριος Φατσέας, συμφωνεί απόλυτα με το εκδοθέν Δ.Τ., αλλά έχομε αποδείξει πολλάκις ότι σε κάθε ρεπορτάζ που κάνουμε παρουσιάζουμε στοιχεία και αποδείξεις στις οποίες ατυχώς, μέχρι σήμερα ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχομε λάβει κάποιες απαντήσεις, ειδικά από την συγκεκριμένη παράταξη.

Αντ' αυτού σε ένα συνοθύλευμα προτάσεων και ρήσεων εμπλέκει τα οιαδήποτε προβλήματα με το δημοσίευμα που αναφερόμαστε και μεταφέρει ερωτήσεις του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να θολώσει το θέμα και τελικά να αποφύγει οιαδήποτε απάντηση επί του συγκεκριμένου αναφερομένου θέματος.

Δεν θα θέλαμε να επεκταθούμε στο ρεπορτάζ περί δικτύου μικρών νησιών διότι τα έργα και οι ημέρες του εκλεκτού του πειραϊκού λόμπυ είναι πασίγνωστα και ευκόλως αναζητούμενα και ευρισκόμενα στο διαδίκτυο.

Ας προσέξει λοιπόν καλύτερα τις ανακοινώσεις της η δημοτική αξιωματική αντιπολίτευση η οι "σκιές της" τι ακριβώς γράφουν και ποιον αποκαλούν λασπολόγο διότι τα στοιχεία είναι πολλά και αρκετές σκοτούρες έχουν αρκετά πρώην στελέχη της με αυτά, δεν χρειάζονται περισότερα.....

Όσον αφορά τα μελλοντικά μας ρεπορτάζ ας μας επιτραπεί να εκλέγουμε εμείς το τι ακριβώς θα ερευνούμε και θα δημοσιεύουμε όπως και το πότε θα το δημοσιεύουμε.

Η επί χρόνια ύπνωση και παραπληροφόρηση καθώς και η καφενειακή ρητορία είναι παρελθόν για τα Κύθηρα και δεν περνάνε πια, και οιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής της νέας κατεύθυνσης θα πέσει στον γκρεμό.

Περιμένουμε λοιπόν ενυπόγραφη απάντηση στο δημοσίευομα μας για το "Λαβράκι στον Φούρνο" και όχι ρητορίες και τρυκ αποφυγής του κυρίου θέματος.

Όσον αφορά τις ερωτήσεις προς την δημοτική συμπολίτευση αρμόδιος να απαντήσει είναι ο Δήμαρχος στον οποίο και απευθύνονται οι ερωτήσεις και πιστεύουμε ότι μπορεί να το πράξει.

Για τελευταία φορά αυτή την χρονιά θα υπενθυμίσουμε ότι η αλήθεια δεν φιμώνεται σε αυτή την χώρα και όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να το επιτύχουν για να παρουσιασθούν σαν "σωτήρες" απλά θα ΣΠΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ....

Καλή Χρονια Σε Όλους και Όλες...
--------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
--------------------------------------