Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Ο Κατήφορος......

Μια δημοφιλής ελληνική ταινία των πρώϊμων 60's, ήταν η ταινία "Κατήφορος" της Φίνος φίλμ με τον Κούρκουλο και την Λάσκαρη.

Πιθανόν οι γράφοντες τα δελτία της δημοτικής αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήλευσαν την Φωσκόλιον σεναριογραφία και προσπαθούν να πείσουν με αστείες δημοσιεύσεις και επαναδημοσιεύσεις κάποιων απόψεων, που προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα, χωρίς ποτέ να ομιλούν περι της πραγματικότητας και συνεχίζοντας τις αήθεις επιθέσεις εναντίον της σελίδας μας, σε οτιδήποτε και αν αναφέρεται και τους ενοχλεί.

Ποτέ όμως ουσιαστικά δεν αναφέρεται συγκεκριμένα σε κάτι, αλλά απλά και αόριστα με επιγραμματικές αμαθείς εκφράσεις προσπαθεί να περικλείσει την ανικανότητα της στην έκφραση του λόγου και της ουσιαστικής αντιπολίτευσης που είναι διατεταγμένη να επιτελέσει, στα Κυθηραϊκά θέματα.

Την ίδια στιγμή που φαινομενικά καταδικάζει την κατάπτυστη ενέργεια των βανδαλισμών, στην επόμενη παράγραφο την δικαιολογεί επί της ουσίας λέγοντας ότι προκλήθηκε από πολιτική διαφωνία με τη Δημοτική Αρχή!
Αν γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμάς οφείλει να το καταθέσει στην Αστυνομία, αλλιώς μπορεί να θεωρηθεί συνένοχη της πράξης αυτής.

Επί 15 μήνες δεν έχουμε ακούσει ούτε μία στάλα αυτοκριτικής από την παράταξη αυτή, για τα σοβαρά θεσμικά και οργανωτικά προβλήματα που άφησε ως "προίκα" στο Δήμο με την αποχώρησή της, όπως η τραγική κατάσταση των κληροδοτημάτων, οι νομιμοποιήσεις των λιμανιών, η έλλειψη προσωπικού και η μη εκμετάλλευση της νησιωτικότητας του Δήμου για την επαρκή στελέχωση των τεχνικών υπηρεσιών, οι τεράστιες ληξιπρόθεσμες οφειλές που εισπράττει η παρούσα δημοτική αρχή, η τραγική κατάσταση των υποδομών των Αντικυθήρων, οι νομιμοποιήσεις των παιδικών χαρών και των αθλητικών εγκαταστάσεων, και όλα όσα έχουν παρουσιασθεί κατά καιρούς, το τελευταίο διάστημα.

Μάλλον δεν έχει συνηθίσει ποτέ στον αντίλογο και είναι φυσικό να παρουσιάζει ως αλαζόνα και γράφοντα ασυναρτησίες, όποιον έχει επιχειρήματα και αποδείξεις για τα δικά της λάθη και παραλείψεις που σήμερα κοστίζουν στο Δήμο πολύ ακριβά.

Οι παρωπίδες έχουν κάποιο όριο όρασης αλλά όπως φαίνεται οι παρωπίδες που έχουν φορέσει ορισμένοι, πιθανόν δεν έχουν καθόλου πεδίο όρασης, {δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποιοί, γιατί απλά δεν υπάρχει ξεκάθαρη άποψη ποιός ηγείται και ποιοί έπονται στην δημοτική αξιωματική αντιπολίτευση. Και αναρωτιόμαστε μήπως πια θα έπρεπε να γίνει γνωστό...}

Φυσικά αυτό δεν συμβαίνει με όλους, καθώς πολλοί εξ αυτών αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα όπως έχει και είναι προς το γενικό συμφέρον και βελτίωση της Κυθηραϊκής καθημερινής ζωής.

Ελπίζουμε ότι αυτό το ατέλειωτο γαϊτανάκι και το "πλέξιμο" των κορδελλών θα σταματήσει και ο καινούργιος χρόνος θα φέρει την λογική στην θέση της τυφλής παραταξιακής παράνοιας....
------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
------------------------------------

Υ.Γ. Να συμπληρώσουμε ότι εμείς δεν έχουμε κανένα ενδοιασμό να αναφέρουμε κάθε τι με το όνομα του. Θα παρακαλέσουμε λοιπόν στα πλαίσια της δεοντολογίας να μην διστάζει ο γράφων τα δελτία της παράταξης της δημοτικής αξιωματικής αντιπολίτευσης και να αναφέρει επώνυμα την σελίδα που αναφέρεται.

Εκτός και αν δεν έχει το θάρρος και προτιμά τις γλοιώδεις αναφορές........