Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Τζανετέα: «Ανάγκη άμεσης δράσης απο Κυβέρνηση και υπουργεία»

Διαδικασίες fast track από την Κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία για την ανακούφιση των πυρόπληκτων περιοχών στα Βάτικα, ζητεί με παρέμβασή της η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Αδ. Τζανετέα. Αναλυτικά, επισημαίνει:

«Εκτιμητέες μεν είναι οι επισκέψεις υπουργών και κυβερνητικών αξιωματούχων στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Μονεμβασίας, καθώς και η εκδήλωση συμπαράστασης στους κατοίκους της περιοχής, αλλά επιβάλλεται να δρομολογηθούν γρήγορες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις.

Τα αρμόδια υπουργεία πρέπει να ενσκήψουν με σοβαρότητα και διαδικασίες fast track, ώστε να αντιμετωπισθούν το ταχύτερο τα πολύ μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν κατά την τελευταία καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή.

Κάνουμε έκκληση και εκφράζουμε ταυτόχρονα την αγωνία μας προς την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία για την υλοποίηση των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή της Νεάπολης, άμεσα πριν την έλευση του φθινοπώρου και την έναρξη της περιόδου των βροχοπτώσεων.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τους ιδιώτες και φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφέρειας για την δωρεάν παροχή ζωοτροφών προς τους κτηνοτρόφους. Εμείς με τις υπηρεσίες μας είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή», τονίζει η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας.
---------------------------
Πηγή: lakonikos.gr
---------------------------