Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ούτε Μια Κουβέντα......

Μας κάνει εντύπωση που η τουριστική επιτροπή δεν μας έκανε ένα τηλεφώνημα στο σύλλογο μας (εντάξει εμένα μπορεί να μην με συμπαθείτε αλλά υπάρχουν και άλλα μέλη)) να ρωτήσετε και να μάθετε πληροφορίες τι προβλήματα αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε μετά την πυρκαγιά. 

Γνωρίζετε βέβαια αλλά να σας το θυμίσω ότι είμαστε μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού που περιμέναμε όλοι να δουλέψουμε.



Δυστυχώς η κατάσταση είναι απογοητευτική περισσότερο από ποτέ. 

Τουλάχιστον θα περιμέναμε να ενδιαφερθείτε ακόμα και να βρούμε τρόπο να σώσουμε λίγο την κατάσταση έστω για τον Αύγουστο κάνοντας κάποιες προσπάθειες προβολής. 

Εντάξει καήκαμε αλλά δεν είμαστε νεκροταφείο. Που είναι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψηφίστηκαν και από την περιοχή μας .. δηλαδή μετά από 5 χρόνια θα μας θυμηθούν;;; 

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο που ευχαρίστησε όλους τους άλλους φορείς, και που νομίζει ότι δεν ξέχασε κανέναν, όπως το σωματείο που πρώτο ανακοίνωσε την διάθεση καταλυμάτων για τους πληγέντες. Δεν ευχαρίστησε το σωματείο ενοικιαζομένων της Μονεμβασιάς, και μάλλον θεώρησε ότι και εμείς δεν προσφέραμε τίποτα, οπότε ούτε καν μας ανέφερε. 

Και αν δεν το γνωρίζετε εμείς φιλοξενήσαμε πολλούς και μάλιστα εντελώς δωρεάν και δεν στείλαμε πουθενά μπιλιετάκια.

Και για να εξηγούμεθα, δεν εκφράζουμε παράπονο. Ότι κάναμε δεν το κάναμε για ευχαριστίες, αλλά όταν βγαίνεις δημόσια και ευχαριστείς φορείς αν μη τι άλλο κράτα τα τυπικά......
------------------------------------------
Δέσποινα Βαγγελόγλου
------------------------------------------