Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου AdelinFM

Πολλές φορές ο σταθμός έχει δηλώσει κατ΄επανάληψη ότι οι σελίδες του αλλά και σε ζωντανές εκπομπές του μπορεί ο καθένας να παρέμβει και να μιλήσει για θέματα που τον απασχολούν . Ο κάθε πολίτης είναι στην διάθεση του και στην δική του απόφαση εάν το επιθυμεί, πάντα στα πλαίσια της δεοντολογίας, να βγει επώνυμα και να εκφράσει τις ανησυχίες του την διαμαρτυρία του η ακόμα να τοποθετηθεί σε θέματα που θεωρεί ότι τον αφορούν. 

Στις ελεύθερες σελίδες του φιλοξενεί αναρτήσεις σχόλια και παρεμβάσεις όλων των φίλων που το έχουν επιλέξει και είναι σεβαστές οι απόψεις του καθενός είτε πρόκειται για προσωπικές αναρτήσεις και σχόλια είτε για αναρτήσεις από ανθρώπους που εκπροσωπούν κάποιο φορέα ακόμα και σχόλια που έχουν να κάνουν και με αστείες καταστάσεις με μουσική και με πολλά άλλα . 

Κατά κύριο λόγο όμως είμαστε ένα ενημερωτικό ραδιόφωνο στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας και στόχος μας είναι να καλύπτουμε γεγονότα που συμβαίνουν ως επί το πλείστον στο νησί των Κυθήρων. 

Αλλά δεν δεχόμαστε κατηγορίες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι η ενημέρωση είναι επιλεκτική και ότι έχουμε αρνηθεί βήμα σε όποιον εκδήλωσε επιθυμία να φιλοξενηθεί στο σταθμό μας και το κυριότερο δεν δεχόμαστε από κάποιους που θέλω να πιστεύω ότι δεν το κάνουν εσκεμμένα την κατηγορία ότι η ενημέρωση που γίνετε είναι επιλεκτική ανεπαρκείς και μονομερής. 

Τους παραπέμπω ειδικά για θέματα που αφορούν γενικά το νησί των Κυθήρων να ανατρέξουν στις σελίδες του σταθμού αλλά και στις ζωντανές εκπομπές του και θα διαπιστώσουν και το τονίζω αυτό ότι ακούγονται όλες οι απόψεις όλων όσων τοποθετούνται δημόσια επώνυμα και τεκμηριωμένα.

Τώρα αν κάποιοι θεωρούν ότι ο σταθμός μας θα πρέπει να γνωρίζει και τα προβλήματα που έχει ο καθένας και ότι είναι και δική του ευθύνη να τα προβάλει σας ενημερώνω ότι η ευθύνη του σταθμού ξεκινά από την στιγμή που κάποιος πολίτης εκδηλώσει την επιθυμία του να το προβάλει και το έχουμε αρνηθεί .

Και όσο για το αν πρέπει να παίρνει θέση στο οποιοδήποτε πρόβλημα που έχει ο καθένας εξαρτάται αν αφορά όλο το σύνολο των Κυθηρίων η αν είναι προσωπικό και αυτό πάντα στο όριο που του επιτρέπεται. 

Γι αυτό καλό είναι όταν καταφέρεστε εναντίον του σταθμού να αναλαμβάνετε και την ευθύνη των όσων λέτε κάποιοι και μεις ακόμα και σε αυτή την περίπτωση σας δίνουμε βήμα να έρθετε να το καταθέσετε τεκμηριωμένα σε μια εκπομπή που θα επιλέξετε εσείς και θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι σεβόμαστε και υποστηρίζουμε το δικαίωμα σας να εκφράζεστε όπως θέλετε αλλά δικαίωμα μας να μην συμφωνούμε μαζί σας και υποχρέωση σας να το σέβεστε. 
---------------------------------------------------
RADIO ADELIN 107.3 FM ΚΥΘΗΡΑ.
---------------------------------------------------