Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Μια φορά και ένα καιρό στη θάλασσα….

…για περισσότερα από 20 χρόνια, η COMPAGNIE DU PONANT γράφει ιστορία μαζί με τους ταξιδιώτες της, μια ιστορία όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Σήμερα η όμορφη ιστορία συνεχίζεται. Τον Απρίλιο του 2010 προστέθηκε στον στόλο το LE BOREAL, ένα υπέροχο κρουαζιερόπλοιο θαλαμηγός με 132 καμπίνες και τον Απρίλιο του 2011 το L’AUSTRAL.





Ο στόλος της αποτελείται από 5 κρουαζιερόπλοια θαλαμηγούς το κάθε ένα με την δική του προσωπικότητα. Σε όλα κυματίζει η Γαλλική σημαία συμβολίζοντας την τέχνη του να κάνεις κρουαζιέρα “a la francaise”.

Πιστοί στην φιλοσοφία «κρουαζιέρες με θαλαμηγό» (yacht cruises), υποστηρίζει πάντα την οικειότητα, την ζεστασιά και την καλή διάθεση που δημιουργείται σε μικρά κρουαζιερόπλοια, διασφαλίζοντας την προσωπική εξυπηρέτηση και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες προς τους επιβάτες της.





Αποστολή της, να εξερευνήσει απρόσιτα λιμάνια και προστατευμένες ακτές. Να μοιραστεί τη Γαλλική αισθητική “art de vivre” ταξιδεύοντας με κομψά και άνετα σκάφη. Να προσφέρει αυθεντική φιλοξενία και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με το πάντα πρόθυμο προσωπικό της, να προσπαθεί να κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες. Ειλικρινά καλλιεργεί αυτή την φιλοσοφία, η οποία σήμερα είναι η υπογραφή της.

Νοιώστε την εμπειρία της κρουαζιέρας με ένα διαφορετικό τρόπο και ανακαλύψτε την μαγεία του “YACHT CRUISES”. Είναι κάτι περισσότερο από πολυτελή κρουαζιέρα, είναι προνόμιο.



Χθές το L’AUSTRAL επισκέφθηκε το λιμάνι του Καψαλιού στα Κύθηρα και στην κυριολεξία γέμισε με ομορφιά όλο το λιμάνι. Αργά το βράδυ της Τρίτης 16 Αυγούστου αναχώρησε από το λιμάνι του Καψαλιού με κατεύθυνση προς βορρά.

Εμείς το συναντήσαμε τα μεσάνυχτα να διασχίζει τα γαλανοσκότεινα νερά βόρεια της Αγίας Πελαγίας κατευθυνόμενο σε κάποιο άλλο λιμάνι όπου θα προσφέρει στους εκλεκτούς του επισκέπτες.


------------------------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης-Φωτογραφίες Γιώργος Σάμιος
------------------------------------------------------------