Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Τα Φαντάσματα του Παρελθόντος σηκώθηκαν και απειλούν πάλι τα Κύθηρα

Όπως εγράψαμε και χθές από αυτή την σελίδα δεν θα διστάσουμε ποτέ να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και να ξεκαθαρίζουμε τις καταστάσεις που μας οδηγούν άτομα και γεγονότα που κινούνται σε σκοτεινές διόδους και ατραπούς.

Το αυξημένο τίμημα που επετεύχθη στο τελευταίο συμβούλιο ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών για την αμοιβή της ακτοπλοϊκής γραμμής των Κυθήρων-Αντικθυθήρων φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη κάποιων απολιθωμάτων της ελληνικής ακτοπλοϊας και διήγειρε τις ορέξεις κάποιων κυνηγών της ευκαιρίας. 


Έτσι και με την ανοχή όπως είπαμε και χθές του ΥΝ και των υπηρεσιών του αντί να τελεσφορήσει το θέμα και να ανατεθεί η γραμμή, στην εταιρεία που ετοίμασε ένα εξαιρετικό πλοίο που θα λύσει για μεγάλο διάστημα το πρόβλημα της συγκοινωνίας των νησιών, η υπόθεση καθυστερεί και κωλυσιεργεί με αποτέλεσμα διάφοροι ζογκλέρ της ακτοπλοϊας (π.χ. η Aqua Ferries ιδιοκτήτρια του πάλαι ποτέ κινητού φερέτρου Μυρτιδιώτισσα - προς το παρόν εκτελούντα δρομολόγια στην πορθμιακή γραμμή Σκοπέλου-Αγίου Κωνσταντίνου), να απειλούν το ΥΝ ότι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα τοπικά συμφέροντα τους θα προσέλθουν και θα προσφέρουν μερικές χιλιάδες ευρώ λιγώτερα για να διεκδικήσουν την γραμμή των Κυθήρων και να αποκλείσουν το νεοεπισκευασμένο και εξειδικευμένο για την γραμμή πλοίο της εταιρείας ΑΥΛΑΙΜΩΝ, Ιονίς.

Απλά για την ιστορία αναφέρουμε ότι μέσα στρο 2017 το Μυρτιδιώτισσα είχε επανειλημμέρνα ατυχήματα που μπορείτε να τα διαβάσετε ως εξής:





Φυσικά δεν θα παραλείψουμε να αναφέρθούμε και στη γνωστή σε όλους μας παλαιά ιστορία του πλοίου από όταν ήταν στην γραμμή της ακτοπλοϊας των νησιών μας με όλες τις γνωστές αναμνήσεις και συνέπειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε λάβει η Δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να αντιδράσει δυναμικά και να αποκλείσει ΡΗΤΑ κάθε πιθανή τέτοια εξέλιξη και ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ.

Το ερώτημα το μεγάλο είναι : ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ και εξευτελισμού από την πιο αποτυχημένη διοίκηση του υπουργείου ναυτιλίας από υπάρξεως του υπουργείου η ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ να σκιάσουν για μια ακόμα φορά την ζωή μας.;;;;;;;

Περιμένουμε την απάντηση από όλους τους Τσιριγώτες όπου και εάν βρίσκονται.........
-------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-------------------------------------