Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Το βράδυ της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου 2017 έγινε στο Λιμάνι του Πειραιά ο Αγιασμός στο πλοίο ΙΟΝΙΣ το οποίο δρομολογείται στα Κύθηρα, επαναφέροντας πλέον την ακτοπλοϊκή ομαλότητα στην περιοχή μετά από περίπου 4 μήνες. 

Στην τελετή των εγκαινίων μίλησε ο Δήμαρχος Κυθήρων & Αντικυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης, παρέστησαν εκατοντάδες Κυθήριοι, Αντικυθήριοι, Κρήτες και μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας, Βουλευτές και ο Υπαρχηγός του Λ.Σ. Τον Αγιασμό τέλεση ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς π. Νήφων, ενώ ο Δήμαρχός δώρησε στον πλοίαρχο κ. Δημήτριο Λαδά μια εικόνα του Προστάτη των Ναυτικών Αγ. Νικολάου. 


Ο κ. Γιώργος Τσαϊλάς, μιλώντας εκ μέρους της πλοιοκτησίας, τόνισε με έμφαση την συμβολή του Δημάρχου στην δρομολόγηση του ΙΟΝΙΣ, που σε συνεργασία με τους πλοιοκτήτες και το Υπουργείο, είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των επιδοτήσεων, τον διαχωρισμό των γραμμών, την εκτέλεση μόνο ημερήσιων πλόων και τελικά την δρομολόγηση ενός όμορφου και σύγχρονου πλοίου, που επισκευάστηκε και ανακαινίστηκε ριζικά και είναι έτοιμο να προσφέρει καλές υπηρεσίες στους επιβάτες του.
---------------------------------------------------------------------------------------
Πηγή:  TSIRIGOTV-PHOTO CERIGO ΒΑΛΕΡΙΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ
---------------------------------------------------------------------------------------