Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Μέχρι 20/2 η υποβολή δικαιολογητικών για την Εξισωτική Αποζημίωση

“ Να επισπεύσουν την διευθέτηση των υποχρεώσεων τους καλεί τους Λάκωνες παραγωγούς η ΕΑΣ Λακωνίας ”

ΣΠΑΡΤΗ. Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας ενημερώνει τους παραγωγούς της Λακωνίας και των Κυθήρων, ότι όσοι εξ’ αυτών έχουν αιτηθεί του προγράμματος της Εξισωτικής Αποζημίωσης ή τη συμμετοχή τους στα μέτρα 3,4,5 του άρθρου 68 του καν. 73/2009, κατά την υποβολή της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2013, πρέπει να ολοκληρώσουν άμεσα την προσκόμιση τυχόν επιπρόσθετων δικαιολογητικών έως και την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014, στα γραφεία της ΕΑΣ στη Σπάρτη (Λεωνίδου 113) και στα κατά τόπους γραφεία (Γύθειο, Σκάλα, Μολάοι, Νεάπολη). 

Οι παραγωγοί της Ν. Κυθήρων μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Συνεταιρισμό Ποταμού Κυθήρων.

Επιπλέον τονίζεται ότι οι κτηνοτρόφοι που συμμετέχουν τόσο στα προαναφερόμενα μέτρα όσο και στο πρόγραμμα Εξισωτικής Αποζημίωσης και έχουν δηλώσει αιγοπρόβατα, θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν αντίγραφο του παλαιού και του νέου τύπου μητρώου εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων, ενημερωμένα με την ετήσια απογραφή των ζώων που πραγματοποιήθηκε έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2013, με περίοδο κοινοποίησης απογραφικών στοιχείων έως τις 20 Ιανουαρίου 2014 .

Λεπτομέρειες εφαρμογής των Μέτρων της Ειδικής Στήριξης σε εκτέλεση του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr).
------------------------------
Πηγή: notospress.gr
------------------------------