Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ετήσιος χορός του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κυθήρων

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Κυθήρων
Φίλοι και φίλες συνάδελφοι-σες, για άλλη μια φορά πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου με μεγάλη επιτυχία. Αρκετοί φίλοι και φίλες του συλλόγου καθώς και φορείς έδωσαν τον παρόν όπως κάθε χρόνο και περάσαμε μια όμορφη βραδιά. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και ενίσχυσε τον σύλλογο οικονομικά προκειμένου και φέτος να καταφέρει να φέρει γιατρούς ειδικοτήτων που δεν υπάρχουν στο νησί.

Παράλληλα ο σύλλογος ξεκινάει μια νέα δράση όπως είχαμε ανακοινώσει προ καιρού που θα καταστήσει το νησί μας ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για τον επισκέπτη αλλά και για τους κατοίκους του νησιού. Η δράση αυτή είναι από τις μεγαλύτερες του συλλόγου μέχρι τώρα και καλούμε τον κόσμο να την αγκαλιάσει και να την υποστηρίξει.

ΣΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙΣ αυτό είναι το όνομα της δράσης και έχει ως εξής: στο επόμενο διάστημα θα διοργανώσουμε σεμινάρια bls/aed (ΚΑΡΠΑ και χρήση αυτομάτου εξωτερικού απινιδωτή) σε συνεργασία με εκπαιδευτές από το ERC Ευρωπαϊκό συμβούλιο αναζωογόνησης. Αυτά τα σεμινάρια μπορεί να τα παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί ώστε να μάθει να δίνει τις πρώτες βοήθειες σε κάποιον που θα πάθει καρδιακή ανακοπή και να χρησιμοποιεί τον aed. Σκοπός του συλλόγου είναι να εκπαιδευτούν όσο περισσότεροι άνθρωποι μπορούν στο νησί και στη συνέχεια να τοποθετήσουμε έξι αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές στο νησί.
 
Ελπίζουμε στην θετική ανταπόκριση σας από όλες τις πλευρές προκειμένου αυτή η δράση να υλοποιηθεί και λέγοντας από όλες τις πλευρές εννοούμε και με την συμμετοχή σας αλλά και οικονομικά.