Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Μπλε ελέφαντας 118 γραμμάρια

Τούτο που συμβαίνει αυτές τις μέρες είναι πρωτοφανές ιστορικά.
Είναι πρωτοφανές για την ίδια την λογική.
Επιχειρείται η εξομοίωση του ελέφαντα με το μυρμήγκι.
Οι 6 μήνες διακυβερνησης της Αριστεράς με τα 40 χρόνια διαπλεκόμενης Δημοκρατίας, κάτω από το βάρος μιας παγιδευμένης υπογραφής, εξομοιώνονται. Δηλαδή ο ελέφαντας ζυγίζει 118 γραμμάρια!


Χρόνια αγώνων, άνθρωποι που πέρασαν φυλακές και εξορίες, νέοι άνθρωποι που οι γονείς τους σκορπίσαν τα νιάτα τους στα Μακρονήσια, κυνηγήθηκαν από χωροφύλακες και αγροφύλακες, σαπίστηκαν στο ξύλο από τα είδωλα του Άδωνι και του Βορίδη
στην διάρκεια της επταετίας, έρχονται να απολογηθούν στα αδηφάγα τομάρια του συστήματος, που και αν έφαγαν στα χρόνια της λεηλασίας, και έρχονται τώρα να εξομοιωθούν με τα μυρμήγκια οι ελέφαντες της κλοπής του δημοσίου χρήματος.

Ε λοιπόν, αυτή είναι η αλήθεια.
Δεν υπάρχει δρόμος, νοσοκομείο, φρεγάτα, αεροπλάνο, βόλι, σφαίρα, πυροσβεστικό όχημα, λεωφορείο, τρένο, φωτοτυπικό μηχάνημα για το οποίο να μην έχουν εισπράξει προμήθεια για αυτό.
95% των κρατικών λειτουργών του συστήματος ΠΑΣΟΚ και Δεξιάς έχουν βάλει στις τσέπες τους πάνω από τους μισούς προυπολογισμούς της χώρας.
Δισεκατομμύρια τους περιμένουν στις απανταχού τράπεζες.
Αυτοί λοιπόν, οι χοντροκλεφταράδες, που ζούσαν και ζούνε με τα μαύρα λεφτά των Γερμανών προμηθευτών τους κυρίως, εξομοιώνουν τα κλεμμένα τους και τα άφαντα με τα νόμιμα χρήματα που μπορεί κάποιος να κερδίσει μέσα από την εργασία του.
Αυτοί που για μια υπογραφή παίρνουν εκατοντάδες εκατομμύρια, μπορούν να διασύρουν μαζί με αυτό το αληταριό της δημοσιογραφίας τον οποιοδήποτε άνθρωπο που μπορεί να κερδίσει χρήματα, ύστερα από πολλά χρόνια εργασίας.
Κυνηγάνε και εξευτελίζουν αυτούς τους ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν πραγματικά την δύναμη να ξοφλήσουν τα χρέη τους, γιατί των ίδιων, τα δικά τους δεν φαίνονται πουθενά.

Είναι πρώτη φορά που μαφία σε χώρα θέλει να πάρει την θέση του διδασκάλου ηθικής.
Έγιναν οι διαφθαρμένοι κατήγοροι και στέκονται άνθρωποι με ήθος, ακίνητοι στην ιστορία.
Έγιναν ίσα και όμοια τα λερωμένα με τα καθαρά. Σου πετάνε τα γουρούνια τη λάσπη τους και μετά σου λένε, δες πως μοιάζουμε.
Με λύσσα παλεύουν για να ξαναπάρουν το μαγαζί της διαφθοράς στα χέρια τους. Γιατί είναι μέσα όλα τα αποτυπώματα, όλες οι αποδείξεις όλης της λεηλασίας.
Δεν πρέπει να υπάρξουν χρονοβόρες διαδικασίες για την διελέυκανση των τεράστιων σκανδάλων.
Άμεσες διαδικασίες με επιβολή αναδρομικότητας του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Δεν μπορεί να βάζεις αναδρομικά χαράτσι στη χώρα και όλα τα γαϊδούρια να κλέβουν στη μούρη σου μπροστά και να μένουν ατιμώρητα.

Δεν μπορεί να μένουμε απαθείς μπροστά σε αυτή την ανιστόρητη εξομοίωση.
Γιατί σε λίγο θα φτάσουμε σε ανήκουστης λογικής συμπεράσματα.Αφού το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή δεν θέλουν τα μνημνόνια, άρα μπορούν και να συνεργαστούν. Δηλαδή τα εγκλήματα των Χρυσαυγιτών να εξομοιωθούν με τους αγώνες των Κομμουνιστών. Επειδή σε ένα ζήτημα συστεγάζονται. 6 μήνες διακυβέρνησης Αριστεράς, να ενωθούν με 40 χρόνια βρώμα και να συγκυβερνήσουν. Αυτό θέλουνε οι εγκέφαλοι της εξομοίωσης.
Ποιος θα παραδώσει την χώρα στις ύαινες;
Τρέχουν τα σάλια τους. Παγίδεψαν έναν λαό και αντί να θυμώσουμε όλοι μαζί, θυμώνουμε ο ένας με τον άλλον.
Δεν υπάρχει χρόνος. Έρχεται απειλητικό το παρελθόν να εξοστρακίσει το μέλλον.

Το φως μπορεί να έχασε λίγο από την δύναμη του, αλλά είναι ακόμα φως.
Μία αχτίδα μόνη φωτός μπορεί να ξεσκίσει το μαύρο σκοτάδι.
Αρνούμαι να ξαναζήσω στο σκοτάδι.
----------------------------------------------
Πηγή: altsantiri.gr-Λάκης Λαζόπουλος
----------------------------------------------