Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Λιάρος: Δεν υπάρχουν ταμειακά διαθέσιμα στο Δήμο Ελαφονήσου αλλά...

Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου σχετικά με τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων είναι το θέμα που «ταλανίζει» κυβέρνηση και Δήμους αυτό το διάστημα. Ο Δήμαρχος Ελαφονήσου Χαράλαμπος  Λιάρος μιλά στην κάμερα της apela.gr και μας εξηγεί  τη δική του, αλλά και του Δήμου θέση  για το θέμα αυτό.

«Προ ημερών έγινε το συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Χαλκιδική και όπως όλοι γνωρίζουμε αποφασίστηκε τα αποθεματικά των Δήμων να μη δοθούν. Έχει κάνει και την ανάλογη ανακοίνωση ο πρόεδρός μας ο κ. Πατούλης και περιμένουμε τις εξελίξεις», λέει χαρακτηριστικά ο  Δήμαρχος Ελαφονήσου ενώ πρόσθεσε πως το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει πάρει κάποια απόφαση ακόμα, καθώς αναμένει την πρόταση του κ. Πατούλη.


Σχετικά με την δική του, προσωπική άποψη για το θέμα αυτό, ο κ. Λιαρός αναφέρει πως πρέπει να ακολουθηθεί η τακτική του συνεδρίου της Χαλκιδικής , ενώ πρόσθεσε πως πρέπει όλοι να συμμετέχουν και να βοηθήσουν για την οικονομική κατάσταση στη χώρα τονίζοντας «πρέπει όλοι να συμμετέχουμε για να πάει η χώρα μας μπροστά».

Τέλος για το αν υπάρχουν ταμειακά διαθέσιμα στο Δήμο Ελαφονήσου, ο ίδιος απαντά πως ταμειακά διαθέσιμα δεν υπάρχουν αλλά η θέληση όταν υπάρχει και ο λόγος, είναι υπεραρκετά για να υπάρξει μια συμμετοχή για την κυβέρνηση.


Περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο


----------------------------------------
Πηγή: apela.gr
----------------------------------------