Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ποταμός.Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον αείμνηστο Μαέστρο ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον αείμνηστο Μαέστρο της Φιλαρμονικής του Ποταμού, σε συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων, το Ίδρυμα Μιχαήλ Παναγιώτου και την Φιλαρμονική Ποταμού Κυθήρων. 

Για τη ζωή και το έργο του τιμώμενου μίλησαν άνθρωποι που γνώριζαν τον αείμνηστο. . 
Για τη ζωή και το έργο του τιμώμενου επιμελήθηκαν και αναγνώστηκε από τους κυρίους Παναγιώτη Λευτέρη πρόεδρο της Φιλαρμονικής και από τον ιστοριοδίφη ιατρό Κοσμά Μεγαλοκονόμο που αναφέρθηκαν στην ζωή και το έργο παράλληλα, με προβολή ιστορικών φωτογραφιών, ενώ την εισαγωγική ομιλία της βραδιάς έκανε ο Πατέρας Πέτρος Μαριάτος. 


Ένα σύντομο χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος κύριος Χαρχαλάκης και η κόρη του αείμνηστου κυρία Κορίνα Θεοδωρακάκη.

Ακολούθησε αποκάλυψη τιμητικής πλάκας στο Χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ποταμού από τον γιο του αείμνηστου, κύριο Κωνσταντίνο Θεοδωρακάκη. 

Την εκδήλωση, που την τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου από όλο το νησί, επίσημοι, συγγενείς του μαέστρου - πλαισίωσε με μουσικά κομμάτια η Φιλαρμονική , η χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως, αλλά και 2 λαικοί μουσικοί ο γιατρός Γαβρίλης Ψαράς και ο Μάικ Καστρίσιος που πρόσθεσαν μια πολύ ευχάριστη νότα στην εκδήλωση. 

Η βραδιά έκλεισε με την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυθήρων κυρίου Σεραφείμ. 

Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν κεράσματα από την οικογένεια του αείμνηστου. 


Θα ακολουθήσει βίντεο με την προβολή της εκδήλωσης τις επόμενες ώρες. 
Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία με την φωτογράφο κυρίας Εβίτα Προβατάρη για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.



------------------------------------------------
Πηγή: AdelinFM-Τάκης Πολίτης
------------------------------------------------