Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Γνωστός πολιτικός μηχανικός αυτοκτόνησε από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας

Γνωστός πολιτικός μηχανικός, 49 ετών, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών,αυτοκτόνησε το πρωί σήμερα, Παρασκευή, πέφτοντας από την Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας. Όπως έγινε γνωστό, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε κλειστεί στον εαυτό του, γιατί δεν είχε δουλειά.

Το τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με τις Αρχές, εικάζεται ότι συνέβη ξημερώματα, ενώ τον άτυχο 49χρονο βρήκε το πρωί, στον χωμάτινο δρόμο (κάτω από τη γέφυρα) πρώην διαιτητής που έκανε τζόκινγκ.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της αστυνομίας, κανείς διερχόμενος οδηγός δεν αντελήφθη τι επιχειρύσε να κάνει ο πολιτικός μηχανικός.


Στάθμευσε το αυτοκίνητό του, ένα φορτηγάκι, στη δεξιά πλευρά του δρόμου, μετά τη Γέφυρα στο δρόμο προς την Αθήνα, και αφού προχώρησε 50 μέτρα, έπεσε στο κενό.

Συντετριμμένη η σύζυγός του, η οποία εργάζεται σε Τράπεζα στη Χαλκίδα, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο σύζυγός της θα προέβαινε σε μία τέτοια κίνηση. Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον 16χρονο γιο του και την 13χρονη κόρη του, που δεν πίστευαν ότι ο αγαπημένος τους πατέρας δεν είναι πια κοντά τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία που ερευνά το τραγικό περιστατικό, η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί.

Η ώρα θανάτου θα διαπιστωθεί με τη νεκροψία-νεκροτομή.
--------------------------
Πηγή : eviakosmos.gr
--------------------------