Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ- ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ: Ο Εορτασμός της Εθνικής Επετείου.

Στο νησί μας ματαιώθηκαν οι περισσότερες προγραμματισμένες εκδηλώσεις, λόγω της βροχής και της πυκνής ομίχλης.

Στον Ποταμό μάλιστα, η βροχή ήταν ιδιαίτερα έντονη, με αποτέλεσμα τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου, να παρακολουθήσουν την Δοξολογία στον Ιερό ναό της Ζωοδόχου Πηγής και στη συνέχεια, μέσα στο ναό απήγγειλαν τα ποιήματά τους, έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, ενώ τον πανυγηρικό της ημέρας ανέγνωσε ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Δημήτρης Λουράντος.

Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κομηνός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μιχάλης Πρωτοψάλτης, Μαρία Κασιμάτη και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ποταμού, Στέλιος Μεγαλοκονόμος.
Στεφάνια, στην προτομή του στρατηγού Πάνου Κορωναίου, κατέθεσαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Ποταμού και ο Λιμενάρχης της Αγίας Πελαγίας.

Στην πρωτεύουσα την Χώρα, μετά την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Εσταυρωμένου, εψάλη η καθιερωμένη Δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, παρουσία του Δημάρχου Στράτου Χαρχαλάκη, του προέδρου του ΔΣ Λάζαρου Βέζου, των Αντιδημάρχων Μαθιού Αγγελιουδάκη και Γιώργου Κομηνού, των δημοτικών συμβούλων Μιχάλη Πρωτοψάλτη, Παναγιώτη Μεγαλοκονόμου και Παναγιώτη Ζαντιώτη, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Την εκδήλωση παρακολούθησε αντιπροσωπεία μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Χώρας.

Τον πανηγυρικό της ημέρας ανέγνωσε ο Δήμαρχος Στράτος Χαρχαλάκης.

Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο δεν έγινε.


---------------------------------------
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ
---------------------------------------