Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ο Άι Βασίλης της Coca Cola .......................

Πρωτ' απ' όλα έφερε δώρα στους ίδιους τους εν Ελλάδι εργαζόμενους της δημιουργού του. Απολύσεις, και επειδή αυτοί αντιδρούν, μηνύσεις και διώξεις. Δεν χαμπαριάζουν όμως οι εργαζόμενοι. Συνεχίζουν ακάθεκτοι γιατί ξέρουν ότι οι πραγματικοί Αϊβασίληδες για τα παιδιά τους είναι αυτοί και όχι το κατασκεύασμα των αφεντικών τους.

Τα ίδια και στους εργαζόμενους του Παπουτσάνη. Εδώ με τη συνοδεία των ΜΑΤ, αντί για ...τάρανδους, έτσι γιατί δε μπορεί ρε φίλε να απαιτείς χρονιάρες μέρες! Στον δε Καλλιμάνη, πάντα στο πνεύμα των ημερών που επιβάλει αγκαλιές και φιλιά, το παράκανε στέλεχος της εταιρείας και έστειλε την πρόεδρο του σωματείου στο νοσοκομείο, τόση ήταν η λαχτάρα του να την αγκαλιάσει που έπεσε πάνω της με το αυτοκίνητο!
 
Στου Μαρινόπουλου οι απολαβές (πρώην μισθοί) μειώνονται, στο Δημοτικό Βρεφοκομείο των Αθηνών απολύονται κατά δεκάδες και έπεται συνέχεια, στα οπλικά συστήματα τους πήγε αναγκαστικές άδειες για να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν πριν την ανεργία, όπου ποιος ξέρει μπορεί κάθε Χριστούγεννα να βρίσκονται κάποιοι να κάνουν τον Άη Βασίλη για ένα ξεροκόμματο σε κάποιο μεγάλο μαγαζί, ειδικά τις Κυριακές! Όπως και στη χώρα που δημιούργησε τον σημερινό Άγιο με τα δώρα!
 
Ευτυχώς όμως που υπάρχει και ο Γαλαξίας με τους Έλληνες εργαζόμενους, με τα ελληνικά προϊόντα και τις ταξικότατες σχέσεις εργασίας και του μισθούς(;) των 230 ευρώ και λύνει το πρόβλημα της έλλειψης απασχολησιμότητα πατριωτικά!
 
Και μιας και μιλάμε για μέρες αγάπης την τιμητική τους έχουν τα παιδιά. 'Οπως ο 15χρονος που τον τραβολογάνε στα δικαστήρια μιας και είχε το θράσος, το θρασίμι, να διαδηλώσει κατά της εξόρυξης του χρυσού στη Χαλκιδική, κορυφαία η Σάρα που είχε τη τιμή τα ευσυγκίνητα πρωινάδικα και οι ειδήσεις των 8 να την ταυτίσουν με το κοριτσάκι με τα σπίρτα του παραμυθιού μετατρέποντας την πραγματικότητα σε ...συγκινητικό παραμύθι. 

Τα παιδιά όμως που διαδήλωσαν, όχι συγκινημένα αλλά οργισμένα, δεν τα έδειξε κανείς, αυτά χαλάγανε το πνεύμα των ημερών. Όπως και αυτά τα παλιόπαιδα που δεν πάνε στα σχολεία της Νάουσας γιατί λέει κρυώνουν. Τίποτα δεν μάθανε από τον Βασιλάκη τον Καΐλα; Ούτε αυτοί ούτε οι γονείς τους;  Ο άλλος δε ο 17χρονος από το Περιστέρι αγκαλιάστηκε στοργικά μέχρις θανάτου. Και ήταν τόσο πετυχημένη αυτή η αγκαλιά που τώρα ο ΟΑΣΑ θέλει να προσλάβει άνεργους για μισό ξεροκόμματο για να αγκαλιάζουν αναλόγως άλλους άνεργους, απλήρωτους ή κακοπληρωμένους εργαζόμενους.
 
Και επειδή τα δώρα τα φέρνει ο Άι Βασίλης και δεν κάνει να τον απομυθοποιούμε οι εργοδότες κόψανε, μετά τους μισθούς, και τα δώρα των Χριστουγέννων. Δε μιλάμε δε για το πάνω από το ένα τρίτο των εργαζόμενων, συγγνώμη απασχολούμενων, της χώρας που είναι άνεργοι. Αυτοί είναι πιο τυχεροί. Δεν έχουν τα μέσα να αγχώνονται για δώρα και άλλα τέτοια που απομυθοποιούσαν τον Άι Βασίλη, ούτε καν να φάνε δεν έχουν πολλοί, φροντίζει το σύστημα να μην του μοιάζουν. Του Άι Βασίλη στο πάχος!
 
Η δε θεοσεβούμενη κυβέρνηση φροντίζει να τον διευκολύνει και στη δουλειά του μιας και ήταν πολλοί αυτοί που είχαν δικά τους σπίτια, ιδιαίτερα σε πολυκατοικίες, που τον δυσκόλευαν. Τώρα όμως....! Έξω από τα σπίτια θα τους βρίσκει τους πελάτες του πιο εύκολα! Με τις μεταρρυθμίσεις που κάνει στο χώρο της υγείας μας και της περίθαλψής της θα τον διευκολύνει ακόμη περισσότερο μιας και θα είμαστε λιγότεροι σε μερικά χρόνια. Ήδη έχουμε μειωθεί κατά 3500 τα τελευταία τρία χρόνια. Λύνεται έτσι και το πρόβλημα του υπερπληθυσμού στον πλανήτη! Στα δε τζάκια που δουλεύουν στο φουλ θα μπει απαγόρευση μη τυχών και καεί ο κώλος του Άι Βασίλη, ενώ είναι καλύτερα να πεθάνουν κάποιοι από το κρύο, γιατί πετρέλαιο δεν θα δουν, παρά από τις φλόγες.
Τις μέρες αγάπης θυμήθηκε και ο Καμίνης και στήριξε τους βλαμμένους που ντύνουν με πλεκτά τα δέντρα στο κέντρο της Αθήνας για να μην κρυώσουν!!!! Για να μην πάθουν ζημιά από τον ...παγετό των 5 - 15 βαθμών κελσίου. 

Με περισσή αλαζονεία και περιφρόνηση δίπλα στους άστεγους που τους έστειλε τα ΜΑΤ, πριν καναδυό  Χριστούγεννα, στο Πνευματικό(;) Κέντρο γιατί είχαν το θράσος να θέλουν να ζεσταθούν περισσότερο μη εκτιμώντας τη ζέστη των -2 βαθμών κελσίου, ή τους έδιωξε από το Ρουφ γιατί ανέβηκε η θερμοκρασία από τη ζέστη των -2 στον καύσωνα των +2 βαθμών και που τους έβγαλε και τα παγκάκια για να μην ξαπλώνουν πάνω. Να ξαπλώνουν στα πλακάκια και στην άσφαλτο. Κορόιδα είναι τα περιστέρια που το κάνουν για να ζεσταθούν το χειμώνα και να δροσιστούν το καλοκαίρι; Αλλά αυτοί τι ανάγκη έχουν; Άνθρωποι που περισσεύουν είναι και δεν τους χρειάζεται πια το σύστημα οπότε αν δεν τους σκουπίζει, μαζί με τους μετανάστες, τους εξαφανίζει. Με διάφορους τρόπους.

Αυτά και άλλα πολλά έφερε το σύμβολο του ιμπεριαλισμού στο λαό μας και σε όλους τους λαούς.
Χρόνια πολλά λοιπόν στο λαό, ψηλά το κεφάλι και κυρίως την οργή και τις γροθιές θα ευχηθούμε εμείς!

Για να στείλουμε στο διάολο σε όσο πιο λίγα χρόνια (μήνες - μέρες;) γίνεται όλους αυτούς που συμβολίζει το καλοζωισμένο ασπροκόκκινο ανθρωπάκι. Γιατί δεν έχουμε ανάγκη από δώρα και ελεημοσύνες εφοπλιστών και καλών κυριών μια φορά το χρόνο για να ξεγελιόμαστε. Ούτε τα συσσίτια των νεοναζί και του κράτους που στηρίζουν. Δεν έχουμε ανάγκη ούτε από μετανιωμένους και ανύπαρκτους Σκρούτζ και τις δήθεν τύψεις τους για τα υπαρκτά κοριτσάκια με τα σπίρτα και τα μαγκάλια, ούτε την ανάγκη από τις κυρίες Λάτση και Βαρδινογιάννη για την υγειά μας. Ούτε τους διάφορους Σόρος για τα σχολειά μας.

Έχουμε ανάγκη να ξαναβρούμε την περηφάνια μας, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να γίνουμε ένα, όπως ένα είναι τα αφεντικά του Άι Βασίλη, και να τους ξαποστείλουμε μια και καλή στους παραδείσους που μας βάζουν να ονειρευόμαστε. Πολιτικά πάντα!!!
-----------------------------------------
Πηγή: antigeitonies.blogspot.gr
-----------------------------------------