Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Δεκέμβριος 2013

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών ανακοινώνεται :

1. Στις 19 Ιανουαρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 θα πραγματοποιηθεί, με τα άλλα Κυθηραϊκά Σωματεία, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του Ιερού Ναού της Μυρτιδιωτίσσης στον Άλιμο.
Θα προηγηθεί θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κκ. Σεραφείμ.

2. Στις 16 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί ο αποκριάτικος χορός μας στην αίθουσα του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5 / 7ος όροφος). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6944640404 κυρία Κασιμάτη, και 6973699953 κυρία Ξηνταράκου.

3. Στις 19 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας στην αίθουσα του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5 / 7ος όροφος). Στην περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, που είναι το πιθανότερο, θα επαναληφθεί οπωσδήποτε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

4. Όπως ασφαλώς γνωρίζετε ο Σύνδεσμός μας έχει εκδόσει ένα εξαιρετικό λεύκωμα για την κυθηραϊκή χλωρίδα. Τώρα στις γιορτές, που ανταλλάσσετε δώρα, σας προτείνουμε να το προτιμήσετε. Είναι ένα κόσμημα, πηγή ομορφιάς και ευαισθησίας για κάθε Κυθήριο και όχι μόνο. Η ομορφιά και η ευαισθησία πρέπει να επιστρέψουν στη ζωή μας. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα γραφεία μας (Θεμιστοκλέους 5, 6ος όροφος) ή να σας το στείλουμε, χωρίς χρέωση, με courier.

5. Στις εορτές των Χριστουγέννων, μέλη του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών θα επισκεφθούν, όπως κάθε χρόνο, το Δημόσιο Ψυχιατρείο Αθηνών για να προσφέρουν δώρα και χρήματα στους εκεί νοσηλευόμενους συμπατριώτες μας. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή του Συνδέσμου, με οποιονδήποτε τρόπο, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου, κ. Βασίλη Χάρο στα τηλέφωνα 210.8049611 / 6972.416388, ή με τα γραφεία του Συνδέσμου στο τηλέφωνο 210.3832806 .

6. Ο Σύνδεσμος έχει αποκτήσει τη δική του ιστοσελίδα, την οποία μπορείτε να επισκέπτεστε στη διεύθυνση www.kithiraikossindesmos.gr . Από 16 Δεκεμβρίου στην ιστοσελίδα αυτή θα μπορείτε να διαβάσετε όλες τις κυθηραϊκές εφημερίδες που έχουν εκδοθεί και σωθεί μέχρι σήμερα. Λεπτομερείς ανακοινώσεις, γι'αυτό το θέμα, θα ακολουθήσουν στον κυθηραϊκό τύπο.

7. Σας ενημερώνουμε ότι εξουσιοδοτημένος από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας να εισπράττει συνδρομές των μελών του, επισκεπτόμενος τις οικίες τους, είναι μόνο ο κ.Στέφανος Πετρόχειλος.
Αν κανείς άλλος σας επισκεφθεί, επικαλούμενος την ιδιότητα αυτή, να τον αποπέμψετε δεόντως.

Για τις άλλες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται θα σας σταλούν εγκαίρως ιδιαίτερες προσκλήσεις.
Για τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο Αθηνών

Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Καρύδης                       Βασίλης Χάρος