Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ''ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ'' ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ!!

Aύριο το μεσημέρι 29 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00 μ.μ.κατά αποκλειστικές πληροφορίες του RADIO ADELIN 107.3 FM οι πλοιοκτήτες του πλοίου ''ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ'' κύριος Τουρλουμούσης και ο κύριος Τσαιλάς, μεταβαίνουν στο νησί των Κυθήρων σε μια προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους .

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο κτήριο του δήμου με βασικό θέμα την ακτοπλοία.Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που έχουμε με την ανακοίνωση της διακοπής της ακτοπλοικής γραμμής του ''Β.ΚΟΡΝΑΡΟΣ''θα έχει μεγάλη σημασία τι προτάσεις θα πέσουν στο τραπέζι για το μέλλον της ακτοπλοίας των Κυθήρων. 

Ο σταθμός του RADIO ADELIN από την πρώτη στιγμή παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις στο θέμα σε όλη του την πορεία και σας μεταδίδει όλες τις πληροφορίες έγκαιρα. 

Κατανοώντας την αγωνία του πολίτη των Κυθήρων για το μέλλον της ακτοπλοίας που μας αφορά όλους για οτιδήποτε νέο, θα υπάρχει ενημέρωση στη ροή των ειδήσεων του σταθμού. 

Για όλες τις εξελίξεις και το αποτέλεσμα της συζήτησης των πλοιοκτητών με τον Δήμο Κυθήρων θα σας έχουμε πλήρες ρεπορτάζ αύριο μετά το πέρας της συνάντησης. 
------------------------------------------
Πηγή: RADIO ADELIN 107.3 FM 
------------------------------------------