Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Πάτρα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια – Είχε να λάβει τέσσερις μήνες το προνοιακό επίδομα

Έμαθε πως πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι του γιατί χρωστούσε ενοίκια
Μια ακόμη τραγική ιστορία που έρχεται να καταδείξει την απελπιστική κατάσταση την οποία ζουν αρκετοί συνάνθρωποί μας λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, έρχεται να καταδείξει το περιστατικό που αποκαλύφθηκε για έναν νεαρό Πατρινό ο οποίος και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 35χρονο άνδρα ο οποίος παραμονή Χριστουγέννων, έμαθε πως πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι στο οποίο ζούσε τα τελευταία χρόνια, καθώς τα ενοίκια που χρωστούσε ήταν αρκετά.

Και αυτό γιατί δεν είχε χρήματα να πληρώσει αφού δεν είχε λάβει το προνοιακό επίδομα εδώ και τέσσερις μήνες. Παρ’ όλα αυτά προσπαθούσε να επιβιώσει, προσφέροντας εργασία σε καφετέρια.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο άνδρας προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του σε ένα παγκάκι στον πεζόδρομο της Τριών Συμμάχων, καταπίνοντας δεκάδες χάπια τα οποία του είχαν γράψει λίγο νωρίτερα στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Ευτυχώς για εκείνον οι φίλοι του τον πρόλαβαν και έτσι διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου και νοσηλεύτηκε ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Π.Γ.Ν.Π.
------------------------------
Πηγή: patrastimes.gr
------------------------------