Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Πρόσβαση ΑμεΑ σε Παραλίες της Αττικής

Την τοποθέτηση επτά μηχανισμών πρόσβασης για ΑμεΑ σε παραλίες της Αττικής, με συνολικό προϋπολογισμό 210.000 ευρώ, αποφάσισε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Ήδη η Περιφέρεια Αττικής έχει τοποθετήσει δέκα μηχανισμούς πρόσβασης για ΑμεΑ στη Δυτική Αττική, την Ανατολική Αττική, στον Νότιο Τομέα Αθηνών και στη Σαλαμίνα. 

Φέτος οι περιοχές που επιλέχθηκαν είναι τα «Βοτσαλάκια» στον Πειραιά, η παραλία Καψαλίου στα Κύθηρα, το Πόρτο Γερμενό στη Δυτική Αττική και στους Δήμους Ραφήνας, Ωρωπού και Σαρωνικού της Ανατολικής Αττικής.


Η τοποθέτηση των μηχανισμών για ΑμεΑ θα γίνει σε συνεννόηση με τους οικείους δήμους, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη σηματοδότηση, τη συντήρηση και την φύλαξή τους.
--------------------------------
Πηγή:  dikaiologitika.gr
--------------------------------

Σχόλιο Σελίδας: Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την πολιτεία αλλά και όσους συνετέλεσαν έτσι ώστε το ΚΑΨΑΛΙ να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα : "Πρόσβασης ΑμεΑ στις Παραλίες".

Ελπίζουμε ότι με τις απλές διαπιστώσεις μας από αυτή την γωνιά της Ελλάδας μπορούμε να συντελέσουμε πάντα στην βελτίωση της πραγματικής ζωής και των πραγματικών αναγκών των συνανθρώπων μας......
----------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
----------------------------