Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Την Παρασκευή η συνεδρίαση του ΔΣ για τη διαβούλευση

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ζήτησαν με επιστολή τους οι έξη σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θα διεξαχθεί τελικά στις 5.00 μμ την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου. Μοναδικό θέμα στην ημερησία διάταξη θα είναι τα αιτήματα των Κυθηρίων δημοτών όπως αυτά στοιχειοθετήθηκαν από την Κυθηραϊκή Πρωτοβουλία:
  •     Σύγκληση δημόσιας συγκέντρωσης με σκοπό την διεξαγωγή ανοιχτής συζήτησης για ενημέρωση και διαβούλευση σχετικά με το μέλλον της Εγχωρίου περιουσίας Κυθήρων & Αντικυθήρων.
  •     Αναστολή κάθε πρότασης ή απόφασης του Δ.Σ. που άπτεται του ανωτέρω θέματος εφ’ όσον δεν έχει διεξαχθεί η ανωτέρω αιτηθείσα συγκέντρωση.

Εν όψει του πνεύματος συναίνεσης και της επιθυμίας για εμπεριστατωμένη πληροφόρηση γύρω από το ακανθώδες θέμα της Εγχωρίου Περιουσίας που φαίνεται να επικρατούν μεταξύ των δημοτικών συμβούλων, όλα δείχνουν πως η αντιμετώπιση του δημοτικού συμβουλίου θα είναι θετική.

Η ημερομηνία της δημόσιας διαβούλευσης θα αποφασισθεί κατά τη  διάρκεια της συνεδρίασης, καλά πληροφορημένες όμως πηγές θεωρούν πιθανότερο να επιλεγεί ένα από τα αμέσως επόμενα Σαββατοκύριακα.
--------------------------------
Κυθηραϊκή Πρωτοβουλία
Δελτίο Τύπου, 28/11/2012