Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ευχαριστήρια Επιστολή Γενικού Νοσοκομείου -Κέντρου Υγείας Κυθήρων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ      ΚΥΘΗΡΑ : 21/03/2012
2η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ                                      Αρ. Πρωτ. : 531
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Κ.Υ.
ΚΥΘΗΡΩΝ «ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ»                                               
Ταχ. Δ/νση : Ποταμός Κυθήρων                                              
Ταχ. Κωδ. : 80200
Τηλέφωνο : 27360320015-12
Γραφείο Διοικητή
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ως Διοικητής του Νοσοκομείου Κυθήρων, αισθάνομαι και αυτή τη φορά, πως θα πρέπει να ευχαριστήσω θερμά και δημοσίως τον ανώνυμο δωρητή δύο καινούργιων, σύγχρονων και πλήρως λειτουργικών ιατρικών μηχανημάτων, ενός αιματολογικού και ενός βιοχημικού αναλυτή, συνοδευόμενων από τον αντίστοιχο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, καθώς και τα αναλώσιμα υλικά τους για τα επόμενα τρία έτη.
Τα νέα αυτά μηχανήματα έρχονται να αντικαταστήσουν τα δυο παλαιότερα, τα οποία είχαν επέλθει προς χρήση στο Νοσοκομείο μας όντας μεταχειρισμένα, το έτος 2000. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο αυτά μηχανήματα, δεν συμπεριλαμβάνονται στον εξοπλισμό του νέου στον εξοπλισμό του νέου Νοσοκομείου. Επιπλέον, θα ήθελα να συμπληρώσω ότι καθώς οι αναλυτές έχουν ήδη εγκατασταθεί, την εβδομάδα που διανύουμε το προσωπικό του Νοσοκομείου, θα εκπαιδευτεί από τεχνικούς της προμηθεύτριας εταιρείας ως προς την χρήση τους.
Οι εποχές που διανύουμε είναι εξαιρετικά δυσμενείς για μεγάλο ποσοστό συνανθρώπων μας. Η γενικότερη ύφεση συμπαρασύρει και τομείς όπως αυτός της δημόσιας υγείας, δυσχεραίνοντας τη λειτουργία φορέων όπως τα μικρά και απομακρυσμένα νοσοκομεία. Για τον λόγο αυτό, δωρεές τέτοιου περιεχομένου και χρησιμότητος, καθίστανται εξαιρετικά σημαντικές για την πορεία της λειτουργίας του Νοσοκομείου των Κυθήρων, το οποίο ως πρώτιστο στόχο έχει την επίτευξη της καλύτερης υγείας των πολιτών.
Η συνεισφορά ανθρώπων οι οποίοι, ανιδιοτελώς, διακριτικώς, αδόλως, δείχνοντας σαφή ειλικρίνεια και ταπεινοφροσύνη δωρίζουν τμήματα της περιουσίας τους για το κοινό όφελος αλλά και την εύρυθμη καθημερινότητα των κατοίκων ενός νησιού σχετικά απομονωμένου, όπως τα Κύθηρα, είναι τεράστιας αξίας και σημαντικότητας.
Πράξεις τέτοιου είδους και δυναμικής, ενισχύουν τις προσπάθειές μας για παραγωγή καλύτερων υπηρεσιών υγείας και μας ενθαρρύνουν έντονα να συνεχίσουμε το έργο το οποίο μας έχει ανατεθεί.
Είμαστε ιδιαιτέρως ευγνώμονες και ευχαριστούμε θερμά.
Με εκτίμηση
ΜΑΡΑΥΓΑΚΗ ΛΙΑ
Διοικητής
Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΥΘΗΡΩΝ
--------------------------------------
Πηγή:  kytheraismos.blogspot.com
--------------------------------------