Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Μπαλάκι και μπίζνες με φόντο λαθρομετανάστες...


Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κάνουν μπαλάκι ή ίσως και πάσα το θέμα με τους παράνομους λαθρομετανάστες στις τοπικές κοινωνίες και τους Περιφερειάρχες. 
Προωθούν την δημιουργία τριάντα κέντρων με 1.000 λαθρομετανάστες στο κάθε ένα από αυτά και σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα με πάνω από 500 θέσεις εργασίας για το καθένα από αυτά. Επίσης δύνεται και η δυνατότητα για τα τρία κέντρα που αναλογούν στο περίπου για την κάθε Περιφέρεια τη σίτιση να αναλάβει και κάποια εταιρία catering. 
Τέλος κλείνουν με νόημα το μάτι στα 250.000.000 ΕΥΡΩ από την Ευρωπαϊκή Ενωση αλλά δεν κλείνουν το πρόβλημα εκτός συνόρων αλλά μέσα στην Ελλάδα...

Ακόμη η νέα αυτή και ξεχωριστή τροπή από τα έως σήμερα σχέδια δείχνει σύμφωνα με κάποιους και την έξοδο από την Βουλή στο ΛΑΟΣ μιας την στιγμή που το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά έρχεται και η συγκυβέρνηση να υλοποιήσει με θεαματικό τρόπο τα θέματα που θα μπορούσαν να κάνουν και τους τελευταίους υποστηρικτές του ΛΑΟΣ να μετακινηθούν σε άλλα σχήματα...

Είναι ξεκάθαρα σίγουρο πως τα 250.000.000 ΕΥΡΩ φθάνουν επί πολλές φορές για να σταλούν οι 30.000 λαθρομετανάστες στις χώρες με τσάρτερ πτήσεις, αλλά για κάποιο λόγο κάποιοι επιθυμούν την παραμονή των λαθρομεταναστών στον Ελλαδικό χώρο!!!

Ως τώρα οι περιφερειάρχες Λάρισας και Δυτικής Μακεδονίας ανέφεραν ότι υπάρχουν έντονες αντιδράσεις στις περιοχές τους για τη δημιουργία των κέντρων παράνομων μεταναστών, ενώ υπέρ της δημιουργίας τους τάχθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Γιάννης Σγουρός. Από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τίποτε. Ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό στην Περιφέρεια μας είναι να δημιουργηθούν τρία, ίσως και περισσότερα τέτοια κέντρα. 
----------------------------------
Πηγή:  lakonia-gr.blogspot.com
----------------------------------