Τρίτη 1 Μαΐου 2012

«Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Ενόργανης για τις επιτυχίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο»


Με με την ευκαιρία της σειράς επιτυχιών που σημείωσε η Εθνική Ομάδα Ενόργανης στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία Σπύρος Σπυρίδων, προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση.


«Απευθύνω τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης, που με τις επιδόσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Όσιγιεκ της Κροατίας μας έκαναν υπερήφανους. Και μας θύμισαν ότι ακόμη και στις δυσκολότερες στιγμές για το έθνος και τη χώρα, το ταλέντο, η αγωνιστικότητα, το σθένος, η επιμονή κάποιων Ελληνόπουλων, μπορούν να μας γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια.

Το χρυσό μετάλλιο του Βλάσση Μάρα στο μονόζυγο, το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Κοσμίδη στις ασκήσεις εδάφους, το ασημένιο μετάλλιο της Βάσως Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας και το χάλκινο μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, αποτελούν τεράστιες επιτυχίες, τόσο η καθεμιά ξεχωριστά, όσο και όλες μαζί ως σύνολο.
Η Εθνική Ομάδα Ενόργανης έδειξε ότι η εποχή της χρυσής της εκπροσώπησης δε σταμάτησε στους πρωτοπόρους Ιωάννη Μελισσανίδη και Δημοσθένη Ταμπάκο, αλλά συνεχίζεται με λαμπρότητα και δόξα, παρότι τα μέσα υποστήριξης είναι λιγότερα λόγω της οικονομικής κρίσης και των δημόσιων περικοπών στον Αθλητισμό.

Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στο Βλάσση Μάρα, που στα 29 του χρόνια εξακολουθεί να μάχεται για το αθλητικό ιδεώδες και για την Πατρίδα μας, τη σημαία μας και τον εθνικό μας ύμνο. Τα χρόνια που πέρασαν και όποιες δυσκολίες μεσολάβησαν στη συνολικά εκπληκτική πορεία του δεν τον πτόησαν και δηλώνει και πάλι παρών και δυνατός.

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και φυσικά στους προπονητές και στην Ομοσπονδία».
 ---------------------------------
Δελτίο τύπου-spyridon.gr
---------------------------------