Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Κεντρικό οδικό άξονα των Κυθήρων.

Το απόγευμα της Τρίτης 29 Μαϊου γύρω στις 19:30,  στον κεντρικό οδικό άξονα του νησιού, στην διαδρομή Χώρας - Λιβαδίου και λίγο πριν την είσοδο στον οικισμό του Λιβαδίου, δίκυκλη μηχανή που εκινείτο προς το Λιβάδι, ανατράπηκε και προσέκρουσε με δύναμη στα πλάγια προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Το αποτέλεσμα ήταν δυστυχώς ο οδηγός της μηχανής να τραυματισθεί πολύ σοβαρά. Στον τόπο του ατυχήματος έφθασαν μετά από ειδοποίηση διερχομένων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η άμεση επέμβαση της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον ταυματία και τον μετέφερε στο  Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Κυθήρων όπου του παρεσχέθησαν οι πρώτες απαραίτητες βοήθειες.

Λόγω όμως του πολύ σοβαρού τραυματισμού κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του με αεροδιακομιδή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου στην Κρήτη.

Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε μετά την ιατρική του σταθεροποίηση με C-130 της πολεμικής αεροπορίας και από ότι πληροφορούμεθα διεκομίσθη σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κρήτης όπου έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και η απαιτούμενη εγχείρηση.

Ευχόμαστε ευτυχή έκβαση της κατάστασης του τραυματισθέντος και σύντομη ίαση.
---------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
---------------------------