Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Με αμείωτη ένταση και με διάχυτη αισιοδοξία συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ στην Α' Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος.


Χθες το βράδυ, και μετά την ανεπανάληπτη συγκέντρωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου έδωσαν το παρών πάνω από 2.000 πολίτες,

Μίλησε σε συγκέντρωση που διοργάνωσαν φίλοι του στην Αίγινα, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Δανάη.

Ο κ. Κατσαφάδος είχε την ευκαιρία να ανοίξει διάλογο με τους πολίτες, να απαντήσει στις ερωτήσεις τους και να αναπτύξει τις ιδέες και τις προτάσεις του. Προκάλεσε θετική εντύπωση το γεγονός ότι δεν περιορίστηκε στις προγραμματικές δεσμεύσεις της Ν.Δ αλλά αναφέρθηκε και στα τοπικά ζητήματα , καταθέτοντας σημαντικές και καινοτόμες προτάσεις.

''Τα νησιά της Α' Πειραιά και η Αίγινα αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με αυτά που αντιμετωπίζουν και τα νησιά του Αιγαίου. Ας μην ξεγελά κανένα το γεγονός ότι είναι σε σχετικά κοντινή απόσταση από την Αττική. Στην πραγματικότητα η Αίγινα αντιμετωπίζει πρόβλημα υδροδότησης όπως αντιμετωπίζουν και τα νησιά του Αιγαίου. Η έννοια της νησιωτικότητας αφορά και περιλαμβάνει και την Αίγινα.


 Αυτό σημαίνει την ανάγκη εφαρμογής πολιτικών που θα δίνουν λύσεις στα προβλήματα της νησιωτικότητας, σε αυτές τις ιδιαιτερότητες.

Ένα από αυτά είναι και η εφαρμογή της αρχής του μεταφορικού ισοδύναμου, με ενίσχυση από τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ε.Ενωσης αφού το κόστος μεταφοράς ανθρώπων,αγαθών και υπηρεσιών είναι μεγάλο στην Αίγινα αλλά και σε κάθε νησί.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει δεσμευθεί να καταθέσει ένα αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο τους πρώτους δύο μήνες της νέας κυβέρνησης. Εκεί η Αίγινα πρέπει να καταθέσει τις δικές της προτάσεις που θα υπηρετούν ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο για το νησί. 

Η δική μου δέσμευση είναι ότι ως Βουλευτής θα στηρίξω και θα συνδιαμορφώσω αυτές τις προτάσεις. 

Η Αίγινα, στο νέο αναπτυξιακό νόμο, πρέπει να αντιμετωπιστεί ως νησιωτικός χώρος και όχι ως προάστιο της Αθήνας'' τόνισε ο Κώστας Κατσαφάδος ζητώντας από τους πολίτες να στηρίξουν την πρόταση διακυβέρνησης της Ν.Δ και του Α. Σαμαρά.
------------------------------
Δελτίο τύπου-katsafados.gr
------------------------------