Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ - Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΙΛΗΣΕ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ

Εντυπωσιακή, σε όγκο και σε παλμό, η χθεσινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υπ. Βουλευτή της Ν.Δ στην Α' Πειραιώς και Νήσων Κώστα Κατσαφάδου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πάνω από 2.000 πολίτες του Πειραιά γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα Μ. Μερκούρη ενώ κόσμος υπήρχε και έξω από αυτήν. 


Σε μία εποχή απαξίωσης της πολιτικής, οργής, θυμού και απογοήτευσης, ο Πειραιάς έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, στηρίζοντας , με αυτό τον εμφατικό τρόπο, την υποψηφιότητα του Κώστα Κατσαφάδου.

Το μήνυμα και η παρουσία των πολιτών του Πειραιά δεν αμφισβητείται, ο Πειραιάς έδειξε το δρόμο. Ανοίγει το δρόμο στους νέους ανθρώπους ,στηρίζει τη Ν.Δ και την πρόταση διακυβέρνησης του Α. Σαμαρά.

Ο Κώστας Κατσαφάδος , εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της ψήφου της Κυριακής και έκανε κυριολεκτικά κατάθεση ψυχής.

 « Ήρθε η ώρα να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν, με τη γενιά του Πολυτεχνείου που οδήγησε την Ελλάδα και τους Έλληνες στα σημερινά αδιέξοδα. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά , με τόλμη ,με αλήθεια ,με αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Η πρόταση διακυβέρνησης του Α.Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας δίνει ελπίδα και προοπτική στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα της Ευρώπης, της ανάπτυξης και της σταθερότητας.
Καμία ψήφος χαμένη, καμία ψήφος στα κόμματα και στα αποκόμματα που εκμεταλλεύονται την οργή, την  απογοήτευση ,το φόβο. Στις υποσχέσεις και τις προτάσεις της δεκάρας που οδηγούν στην Ελλάδα της δραχμής και της παρακμής.


Δίνω τη μάχη για την Ελλάδα ,για τον Πειραιά και τον πολίτη. Σας ζητώ μία ισχυρή εντολή για να ακούγεται δυνατά και καθαρά η φωνή του πολίτη του Πειραιά και των νησιών στη Βουλή. Το δικό μου μήνυμα είναι δύο λέξεις. Αλήθεια και Ελπίδα.»
τόνισε ο υπ. Βουλευτής και έκλεισε την ομιλία του κάτω από τα χειροκροτήματα και τις θερμές εκδηλώσεις των 2.000 και πλέον πολιτών που είχαν κατακλύσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρών οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά κ.κ Κάρλες, Ευσταθόπουλος ,Δαβάκης, Κωνσταντούζος, Φύκια και Βοιδονικόλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πειραιά κ.κ Γιώργος Σιγάλας , Η.Κατσαφάδος, Αμοργιανός, Ζερβουλάκος, Τουμπέκης, Γρυπαίος, Καψοκόλης,  Ξυπολιάς, Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων, μέλη της ΝΟΔΕ Πειραιά, Πρόεδροι Τ.Ο της Ν.Δ και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πειραιά κ. Χ Καμπούρης. 


Παρευρέθηκαν επίσης ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιάκ. Καρβούνης, καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο και τα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά. Ήταν εκεί ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ.Σωτηρίου, ο κ.Μπαζάκος, Πρόεδρος των Απανταχού Μανιατών και η κ. Νόρα Μιχαλολιάκου, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης.


-------------------------------------------
Δελτίο τύπου-katsafados.gr 
-------------------------------------------