Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Απάντηση Δημάρχου στο σχόλιο του κ.Δημήτρη Ζερβού

Ο κ. Δημήτρης Ζερβός λυπάται για την επιλογή και εμείς λυπούμεθα για τις απόψεις του κ. Ζερβού, τις οποίες ούτε οι συντοπίτες του αποδέχονται.

Είναι εκείνος που έπνεε τα μένεα κατά της γεώτρησης στα Σκουλαντριάνικα που μόλις αξιοποιηθεί θα σώσει το μισό Τσιρίγο από νερό, είναι ο ίδιος που ισχυρίζεται ότι οι τουαλέτες στο Λιμνιώνα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ με το αμίμητο επιχείρημα ότι "οι τουρίστες θα προσέχουν και δεν θα τις λερώνουν"!!! 

Τις απαντήσεις τις έλαβε στην συγκέντρωση το Μυλοπόταμο.

Το αν εκείνος λυπάται για την επιλογή του είναι δικαίωμά του.

Η Δημοτική Αρχή κανει το καθήκον της και λύνει προβλήματα δεκαετιών είτε το βλέπει ο κ. Δ.Ζερβός είτε όχι.

Αν έχει άλλη άποψη, ας θέσει υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές και αν οι Κυθήριοι τον τιμήσουν δια της ψήφου τους, ας έρθει να αντιμετωπίσει μια πραγματικότητα που προφανέστατα αγνοεί.

 Φαίνεται επίσης ότι δεν είδε ούτε τις νέες πινακίδες σήμανσης (που είχαν να αλλαχτούν 30 χρόνια), ούτε τις αποκαταστάσεις στις λακούβες που επί χρόνια ταλαιπωρούσαν το χωριό του, ούτε το μεγάλο έργο στην αγροτική οδοποιία και τις δεξαμενές ύδρευσης, ούτε τίποτα από όσα εδώ και τόσους μήνες κατόρθωσε να υλοποιήσει ο Δήμος μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης και έλλειψης προσωπικού. 

Τα Δελτία Τύπου του Δήμου είναι η απάντηση σε όλα όσα ισχυρίζεται και φυσικά οι Κυθήριοι γνωρίζουν πολύ καλά αν η επιλογή τους έχει δικαιωθεί ή όχι, αν δικαιώνεται μέρα με τη μέρα. 

Το λυπηρότερο όλων όμως δεν είναι ότι ο κ. Ζερβός αγνοεί την θετική πορεία του Δήμου τους τελευταίους μήνες, αλλά το ότι επιλέγει και υιοθετεί μια φράση του "Δρ. Σόιμπλε". 

Κρίμα ειλικρινά!
---------------------------------------------------------
Στράτος Χαρχαλάκης Δἠμαρχος Κυθήρων
---------------------------------------------------------