Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ένα δυνατό και αξιόπιστο γραφείο προώθησης προτάσεων ΕΣΠΑ, στα μακρινά Κύθηρα!

Και όμως, αξιόπιστα συμβουλευτικά γραφεία προώθησης προτάσεων στα προγράμματα του ΕΣΠΑ, δεν υπάρχουν μόνο στην Αθήνα ή στα αστικά κέντρα, υπάρχουν και πολύ καλά μάλιστα και σε μακρινές περιοχές και λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία.

Ένα από αυτά τα αξιόπιστα γραφεία, είναι… στα Κύθηρα, η «Α&Α Συμβουλευτική- Κωνσταντίνος Μυλωνόπουλος και Συνεργάτες» που αναλαμβάνει να συμβουλεύσει για όλα τα προγράμματα και μπορεί να «στήσει» τον καλύτερο φάκελο διεκδίκησης και επιτυχίας για τον κάθε επαγγελματία που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να επιχειρήσει.

Παρακολουθώντας τακτικά την ιστοσελίδα της «Α&Α Συμβουλευτική – www.aasym.gr – μπορεί ο καθένας να ενημερώνεται άμεσα για τις ενάρξεις προγραμμάτων και να προχωράει με σιγουριά και αξιοπιστία στους στόχους του.
Τα ΠΡΩΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ας δούμε όμως μια πρώτη παρουσίαση της εταιρείας για το «τι τρέχει» τώρα, όπως η ίδια τα παρουσιάζει:

«Τα σύγχρονα εργαλεία Ανάπτυξης, με αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα αντίστοιχα του παρελθόντος, προσφέρουν επιδοτήσεις μέχρι και 100%, ενισχύουν τις θέσεις εργασίας και προωθούν την καινοτομία και την εξωστρέφεια με πιο δυναμικούς τρόπους.
Μερικές δράσεις ξεκίνησαν, άλλες αναμένονται σύντομα, δράσεις που συνολικά αφορούν τους παρακάτω τομείς δραστηριότητας:
• Εκσυγχρονισμός και Ίδρυση νέων καταλυμάτων (ξενοδοχείων, τουριστικών κατοικιών κλπ)
• Εστίαση (εκσυγχρονισμός και ίδρυση)
• Εμπόριο
• Αγροτουρισμός
• Αγροτικές δραστηριότητες
• Νέοι επιχειρηματίες (που δεν ασκούσαν δραστηριότητα μέχρι σήμερα)
• Όλα τα επαγγέλματα
• Εξοικονόμηση κατ’ οίκον (το μοναδικό πρόγραμμα που αφορά οικίες)

Παράλληλα, με την ίδια δυναμική, η επιχειρηματικότητα Ελλήνων και Ξένων επενδυτών, θα υποστηριχθεί και από τον Επενδυτικό (Αναπτυξιακό) Νόμο, ο οποίος αφορά επενδύσεις με μεγαλύτερους προϋπολογισμούς και φορολογικά κίνητρα. Πολύτιμο είναι να διαθέτει ένα γραφείο, την εμπειρία εγκρίσεων στον Επενδυτικό Νόμο.

Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να δράσετε σε κάθε χρονική στιγμή, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ακόμη κι αν αναρτούσαμε κάπου τις εκατοντάδες σελίδες, τα ηλεκτρονικά αρχεία και τις φόρμες υποβολής φακέλων, ακόμη κι αν κάποιος ενδιαφερόμενος είχε τον χρόνο να τα διαβάσει, αφενός θα είχε άγνωστες λέξεις, αφετέρου δε θα είχε την εμπειρία ώστε να αποφασίσει σε ποιο πρόγραμμα μπορεί να ενταχθεί, ούτε εάν πρόκειται για μία ευκαιρία που παρόμοια δεν θα υπάρξει στο μέλλον. Αυτό θα είχε ως συνέπεια την μη συμμετοχή σε μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία ή την απόρριψη μιας λάθος υποψηφιότητας».

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ
«Το γραφείο μας, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής με σεβασμό στην εργασία και τις ιδέες, με προσαρμοσμένα κόστη υπηρεσιών, με νέους συνεργάτες πανελλήνιας κάλυψης, έχει σαν ατού το σθένος εργασίας, τον έλεγχο και την αφοσίωση στην μοναδική δραστηριότητα που απασχολεί όλους όσους εργαζόμαστε για έναν φάκελο υποψηφιότητας και σε στενή συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο, αντιμετωπίζουμε μία πρόταση σαν δική μας.

Σε τοπικό επίπεδο, στη γη των Νησιών του Αργοσαρωνικού, το μοναδικό συγκριτικά ασύγκριτο πλεονέκτημα λόγω της έδρας μας η οποία βρίσκεται εντός της Αντιπεριφέρειας Νήσων (onshore), πέρα από την τόνωση της τοπικής οικονομίας, είναι η γνώση των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής από την εκτέλεση σ’ αυτήν των περισσοτέρων έργων μας, αλλά και η επίβλεψη της υλοποίησης των εγκεκριμένων έργων.
Με 11χρονη εμπειρία στις επιδοτήσεις, με συμμετοχή σε ιδιωτικά και δημόσια έργα 16 εκατομμυρίων ευρώ και 100% εγκρίσεις μέχρι σήμερα, παρουσιάζεται ως η πιο σωστή επιλογή».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

• Α&Α Συμβουλευτική – Κωνσταντίνος Μυλωνόπουλος και Συνεργάτες
• 690 93 89 021 και 694 66 50 949
• www.aasym.gr


------------------------------------
Πηγή:   limani24.gr
------------------------------------