Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Πάνω από 4.000 τουρίστες στις 28 Οκτωβρίου στο Αργοστόλι...!!!

Ανήμερα του εορτασμού της εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου κατέπλευσαν στο Αργοστόλι δύο κρουαζιερόπλοια τα οποία μετέφεραν χιλιάδες τουρίστες δίνοντας ζωντάνια στην πόλη αλλά και τόνωση στην τοπική αγορά.
  
Πιο συγκεκριμένα το ένα κρουαζιερόπλοιο είναι το Costa Deliziosa χωρητικότητας 2826 επιβατών το οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένο να μας επισκεφτεί στις 25 Νοεμβρίου ωστόσο η εταιρεία προχώρησε σε κάποιες αλλαγές του προγράμματος της και αφίχθηκε την Τετάρτη γύρω στις 8 το πρωί και αναχώρησε στις 3 το μεσημέρι.

Το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο είναι το ms Rotterdam χωρητικότητας 1440 επιβατών το οποίο κατέπλευσε γύρω στις 8 το πρωί και αναχώρησε περίπου στις 6 το απόγευμα.

Η παρουσία των δύο κρουαζιερόπλοιων στο νησί έδώσε μία διαφορετική νότα ενώ και οι τουρίστες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Τέλος θα πρέπει να υπενθυμίσουμε για μία ακόμα φορά ότι η τελευταία προγραμματισμένη άφιξη στο Αργοστόλι για το 2015 είναι στις 27 Νοεμβρίου από το κρουαζιερόπλοιο Hamburg χωρητικότητας 440 επιβατών.


------------------------------------
Πηγή:  kefaloniapress.gr
------------------------------------