Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ελαφόνησος εξακολουθεί να αποτελεί προορισμό

“ Οι πανέμορφες παραλίες και τα γαλαζοπράσινα νερά προσελκύουν πάντοτε επισκέπτες από όλη την Ελλάδα ”

Μια επίσκεψη στην Ελαφόνησο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου ήταν αρκετή για να επιβεβαιώσει αυτό που ούτως ή άλλως ξέρουμε. Η Ελαφόνησος ακόμα και σε δύσκολες εποχές, παραμένει δημοφιλής προορισμός.


Η πανέμορφη παραλία του Σίμου, τα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού, το πολύ καλά οργανωμένο κάμπιγκ της Ελαφονήσου, αποτελούν πολύ καλούς λόγους

για να φτάσει κανείς στη Νεάπολη, να επιβιβαστεί σε ένα από τα τρία καράβια που περνούν απέναντι και να κάνει μια βόλτα σε ένα κοντινό παράδεισο.

Κι αφού περάσει μερικές ώρες ξένοιαστα και άνετα δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τον ήλιο, μπορεί να επισκεφθεί και τα μαγαζιά του λιμανιού για καφέ, φαγητό και άλλα, και με αυτόν τον τρόπο να ολοκληρώσει την εκδρομή του. Και με ένα παγωτό να πάρει το καράβι της επιστροφής ή να διαμείνει σε ένα από τα πολύ καλά ξενοδοχεία της περιοχής.

Η Ελαφόνησος γεμίζει ακόμα και τώρα που ως και παραδοσιακοί προορισμοί αποδυναμώνονται χάρη στο απαράμιλλο φυσικό της κάλος, την καλή προσβασιμότητά της και τις υψηλόβαθμες παροχές των εγκαταστάσεων και των επιχειρήσεών της.


Μένει λοιπόν ακόμα ζωντανή…
--------------------------------------
Πηγή: notospress.gr
--------------------------------------