Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές για Νέα Χρονιά από AdelinFm και Νοτιά Λακωνίας


Το radio adelin 107,3 ΚΥΘΗΡΑ και ΝΟΤΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ στο τέλος του έτους 2014 δεν θα ξεχνούσε να ευχηθεί σε όλους για το Νέο Έτος. Ήταν μια χρονιά που κύλησε για όλους με δυσκολία λόγω των συγκυριών που περνά η χώρα μας. Στεκόμαστε όμως με δύναμη και συνεχίζουμε . 

Σε όλους αξίζουν οι καλύτερες ευχές αλλά θα σταθούμε σε ανθρώπους που δίνουν με αυταπάρνηση μάχη για να σώζουν ζωές . 
Στους πιλότους που ανεξάρτητα καιρικών συνθηκών είναι αυτοί που θα σώσουν μια ζωή, στους πυροσβέστες που πάντα η προτεραιότητα τους είναι η ασφάλεια του πολίτη και η περιουσία αυτών, στους εναερίτες μας που με αέρα ,κρύο ζέστη νύχτα η μέρα είναι αυτοί που με κίνδυνο της ζωής τους κάνουν την δουλειά τους, στις ομάδες διάσωσης που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όπου υπάρχει ανάγκη,στους ανθρώπους που με το συναίσθημα της αλληλεγγύης απλώνουν χέρι βοήθειας σε συνανθρώπους μας , στους ανθρώπους της προσφοράς που από το υστέρημα τους βοηθούν αυτούς που έχουν ανάγκη. 

Είναι πολλοί !! Σε όλους αυτούς και σε όλους εσάς ευχόμαστε για το Νέο Έτος δύναμη ,υγεία ,αγάπη και ευημερία. 

Το 2014 σε λίγες ώρες θα είναι παρελθόν με ότι μας δίδαξε με ότι μας άφησε με ότι μας πήρε και με ότι μας έφερε, ας υποδεχτούμε το 2015 με αισιοδοξία !! radio adelin 107,3 To Πρώτο Ραδιόφωνο των Κυθήρων !!