Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Συγχαρητήρια - Ευχαριστήρια επιστολή

Για πρώτη φορά για τα Κυθηραϊκά δεδομένα κατάφερε μια ομάδα ποδοσφαίρου να βγει από τα όρια του νησιού και να συμμετάσχει σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά  εφήβων στην Αθήνα.
  
Για το λόγο αυτό θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τα 17 παιδιά και τον προπονητή τους κ. Πέτρο Γαλανάκη που τόλμησαν να συμμετάσχουν σε ένα τέτοιο τουρνουά και έτσι άνοιξαν το δρόμο για το μέλλον. 
 
Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια και στο νεοϊδρυθέντα σύλλογο Κ.Ε.Φ.Α. ( Κυθηραϊκή Ένωση Φίλων Αθλητισμού ), το Δ.Σ. και τον πρόεδρό του κ. Θεόδωρο Καραβουσάνο και τον Γεν. Αρχηγό κ. Θοδωρή Γιάννη που συνόδευσε την αποστολή.
 
Βέβαια η μετακίνηση της ομάδας θα ήταν αδύνατη αν κάποιοι δεν συνέβαλλαν οικονομικά. Ως γονέας θέλω να ευχαριστήσω τον ευεργέτη μας κ. Παναγιώτη Μάγειρο που για άλλη μια φορά στάθηκε με το ποσόν των 2.500 ευρώ δίπλα στα παιδιά μας. Επίσης τον πλοιοκτήτη του "Πορφυρούσα" κ. Χρόνη Τουρλουμούση για τη δωρεάν μετακίνηση των παιδιών, αλλά και τον κ. Παναγιώτη Δρακάκη που για 5 ημέρες διέθεσε το πούλμαν του και τον οδηγό χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Αξίζουν ευχαριστίες και οι παρακάτω χορηγοί:
 
                            ενορία Παναγίας Κοντελετούς
                            Αφοί Λουράντου S/M
                            Αφοί Χλαμπέα
                            ιερέας Πέτρος Μαριάτος
                            Ανώνυμος
                            κ. Θεόδωρος Καραβουσάνος
                            κ. Μάνος Τριφύλλης (Φαρμακείο)
                            κ. Γιώργος Μεγαλοκονόμος
                            κ. Μιχάλης Πρωτοψάλτης
                            κ. Χρήστος Βάρδας (βενζινάδικο)
                            κ. Μηνάς Πρινέας
                            κ. Κων/νος Καψάλης
 
Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον καλό φίλο κ. Αντώνη Καλλίγερο που άφησε κάθε άλλη υποχρέωσή του και έκανε τις συνεννοήσεις για τη συμμετοχή της ομάδας στο Τουρνουά καθώς και για την ασφαλή και καλή  παραμονή της ομάδας  στην Αθήνα, αλλά και τον κ. Κώστα Καψάλη που με δικά του έξοδα ακολούθησε την ομάδα και φρόντισε την καθαριότητα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των παιδιών μας. 
 
Τέλος όλους τους γονείς των παιδιών που συμμετείχαν στην αποστολή που με πολλή χαρά και σηκώνοντας το βάρος των υπολοίπων εξόδων της αποστολής συγκατατέθηκαν για να γίνει αυτό το ταξίδι. 
 
 Εύχομαι χαρούμενες γιορτές και καλή και ευλογημένη από το Θεό χρονιά σε όλους. Ελπίζω ο δρόμος που ανοίχθηκε να συνεχισθεί.

                                                                                      Με αγάπη

                                                                παπά Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος