Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΫΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 30-10-2014 ;;;;;;;;

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες και πέραν της τελευτηθείσας παρούσας κατάστασης, της διατήρησης δηλαδή των δρομολογίων της γραμμής Πειραιώς-Κυθήρων-Αντικυθήρων-Καστελίου κ.λ.π, έχει υποβληθεί αίτημα προς το ΥΝΑ από ΛΑΝΕ για συνέχιση των δρομολογίων και την επόμενη περίοδο.

Λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε ακόμη αλλά είναι πιθανόν να έχει αιτηθεί η παραμονή του ιδίου πλοίου και ουχί οιαδήποτε αντικατάσταση του λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών.

Ευχόμαστε αυτό να συμβαίνει πραγματικά και να μην υπάρξει ξανά τέτοια προσπάθεια που να κρατήσει τα νησιά μας σε τόσο παρατεταμένη περίοδο αμφιβολίας αμφισβήτησης αλλά και απαξίωσης.

Από αυτή την ταπεινή στήλη θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους Κυθήριους και ιδιαίτερα τους Αντικυθήριους για την άψογη αγωνιστική και διεκδικητική τους στάση με όλα τα συν και τα πλήν.

Σημασία έχει μόνον το ότι δεν χάθηκε χωρίς λόγο μια ακτοπλοϊκή γραμμή 70 ετών που έχει διατηρηθεί δια πυρός και σιδήρου όλα τα χρόνια.

Θα αναφερθώ τέλος στην απόλυτη συμβολή ΟΛΩΝ των Κυθηραϊκών Μέσων που αφενός προέβαλλάν και κατέστησαν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ γνωστό το θέμα ασκώντας την απαραίτητη πίεση, άλλοτε ήπια και άλλοτε δυναμικά, και όπως έγινε πια αντιληπτό είναι τεράστιος μοχλός πίεσης για την επίτευξη κάθε ευοίωνου αποτελέσματος, με την προυπόθεση πάντα ότι θα υπάρχει ομόψυχη και καθολική στήριξη όλων των κατοίκων......

---------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
---------------------------------------